Mit tilthat meg az anya a gyerektöl a jog szerint? (15 éves vagyok)
Piszok jó családotok lehet!
Ahol a gyerek peres útra akarja terelni a problémáját!
A mocskok nem engedik a piercinget? Menj bíróságra!
Az előzőnek..:
Itt nem arról van szó (szerintem) csak tudni akarja, hogy mi az, amit megtehet az anyja.. mert engem is van, hogy kiborít, és ilyenkor jól esik tudni, hogy másoknál is így van ez. Sajnos néha tényleg túlzásba viszik, de szerintem van értelme, ha néha megbüntet.
08:31
Tökéletesen egyetértek veled.
A mai gyerekek, és higgyétek el, a felnőttek is, nem veszik figyelembe kötelezettségeiket, mégis várják a jogukat.
Azzal van a legnagyobb bajom, hogy a kis taknyosok felnőttnek érzik magukat, és azt hiszik azt tehetik meg amit akarnak, csak szerintem most is épp az a helyzet, hogy elfelejtik, sokkal több kötelezettségeik lesznek, mint gondolják. Fuuuu de imádom az ilyen kisgyerekeket..
08:18
pl. rólad van szó, te vagy a szánalmas...
Ennyit szerettem volna. Offolásért bocsi.
16/F
Attól függ, mire vagy képes!
Mit akarsz, amit Anyud szerint nemszabad.
Majd, ha Neked lessz 15 éves lányod megtudod!
Addig mindíg ellenséges az Anyai tiltás, sajnos.
Az lenne a rossz Anya, ha nem tiltana semmitől.
Ezt jegyezzed meg!
Elérulod nekünk mitől tilt édesanyád?
Eléggé felfokozódtak az érzelmek itt. Talán akkor tudnánk segíteni.
Igazából megoldodott a probléma. De mitöl tilt(ott) mindentöl szal ahoz hogy kimehessek egyáltalán az utcára fél órás könyörgés stb...
Engem az bosszantott fel h kva jól tanulok meg minden és akkor mondják h a kötelessék ( nem ti hanem muterék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!