16 éves lányodat elengednéd-e a 17 éves barátjával egy hétvégére a Balcsira? Amikor mennének nyaralni, akkor 5 hónapja lesznek együtt.
Igazából én vagyok az a 16 éves lány, de anyu és apu megengedte 1 feltétellel, a pénzt nekem kell rá nyári munkával megkeresni. Olyan helyen lennénk, ahol mások is lesznek és ismerik a szüleimet...
Amúgy tavaly 15 éves barátnőm már volt a barátnőivel 1 hétre nyaralni és idén meg a barátjával megy ő is. A szülei neki is tök normálisan fogják föl ezt a kérdést, úgy mint az enyémek. Meg még ismerek olyat is aki 15-16 és külföldön volt a pasijával. (na az tényleg túlzás már).
Bulizni meg 15 évesen mehettem először, úgy hogy anyukám jött értem utána. Ti szerintem nagyon szigorú szülők vagytok. Nem lehet mindent tanulmányi átlaghoz kötni, ha beledöglök, akkor se leszek 2-esnél jobb matekból és ezt itthon el is fogadták. Szóval szerintem mindent meg lehet normálisan oldani, csak a szülők hozzáállásától is függ.
Szia!
Én is elengednélek, de azért elötte megbeszélném a részleteket, mert ugye elengedhetetlen a tudatos családtervezés...Gondolom még korai:)
De hát ki tudja, mikor kivánjátok meg egymást...
Csak ennyi.
El... Nekem is mindig azt mondják, önállósodjak. Önálló leszek, és elmegyek. Ha bármi bajom lesz, az az én felelősségem... Én is most nyáron megyek barátomhoz Debrecenbe, vagy 2 hétre. És elengednek, mert fél éve vagyunk együtt, és tudok vigyázni magamra.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!