Mit tennétek ti szülők ha a 16 éves lányotok titokban csináltatott egy tetoválást csuklójára?
Nyilván a 21. században már nem lesz munkahelyi problémája egy csuklón található, könnyen eltakarható (smink, ékszer) tetoválásból, nem is ez a baj.
A probléma az, hogy a beleegyezésetek nélkül, titokban és kétes helyen (normális helyen nem varrnak semmit egy 16 évesre) csináltatta. Én biztosan megkérdezném miért, hol csinálta, majd elvinném megnézetni, nem kapott-e el valamit a tűtől, valamint rákérdeznék a tetoválónál, hogy hogy is van ez akkor.
Azonnal nyilvános kivégzésre előjegyezni!!! (o:
Komolyra fordítva pedig csak azt tudom mondani, hogy ha valakinek ennyi idős korára még nem fejlődött ki az alapvető személyisége,(magyarul, buta, mit a ...) ne add fel, még van remény, hogy később ez sikerülhet! Sok személyiségfejlesztő beszélgetéssel talán el lehet érni.
Mondjuk, az lehet, hogy ezek után már nem arra a munkahelyre veszik fel, ahová ő szeretné,hanem csak oda ahová nem igazán szeretne menni, de ezzel majd szembesül akkor, amikor megpróbál elhelyezkedni (mondjuk úgy 30 éves korában)!
Egyébként is! A tetoválás az indián varázslóknak is segített az eső elűzésében! Lehet, hogy neki is menni fog!
(Más hasznosságáról egy ilyen tetkónak nem nagyon hallottam még.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!