A középiskolában melyik típushoz üljek le?
Ez majd úgyis kialakul... :)
Valószínűleg a többségről majd megváltozik a véleményed, amit első benyomás után alkottál róluk. Én is, ha visszagondolok, hogy kikkel barátkoztam a legelején, és kik lettek igazi jó barátaim a végére... hát kellett egy kis idő, míg "egymásra találtunk"! :)
Először barátkozz a hozzád hasonlóakkal (így első ránézésre), utána meg majd úgyis megy magától... :)
Majd kialakul...
Én legelső nap az átlag csendes nem olyan nagyszájúakoz ültem aztán rájöttem én nem oda tartozom. jóba maradtam velük de inkább átültem a nagyszájú hülyéskedőkhöz. ott jól éreztem magam és beilleszkedtem.azóta is velük vagyok és oda tartozik legjobb bnőm is.ülj le valahova aztán hidd el kialakul.én sem értem miért oda ültem először, hisz én sosem oltam "jó kislány" mindig beszélgettem órákon a rosszaságon járt az agyam. a neked szimpatikusakhoz ülj le aztán megtalálod a magadhozillőket:D sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!