Valami rosszra utal ez?
12-15 éves koromig oda voltam mindenért ami fekete. Szerettem grafittal rajzolni.
A sötét trikókat, fekete farmer stb. Normális ember lettem :) A szüleim néha "csesztettek" h miért mindig fekete stb (gondolom aggódtak) kinőttem a dolgot. Bár még most is a fekete a kedvencem
Mi a fenének mindenbe mindent belemagyarázni? Ez tetszik neki.
Kérdező, tudnál képeket küldeni?
El mondom mi van: az iskola tojik a szabályokra, emiatt a gyereked szenved, azért rajzol szomorú arcokat, stb, mivel az iskola nem segít neki. Nem a fekete szín a lényeg, a rajzok, amiket készít.
Az iskola igazgatójához meg menj be, kérd el a tanári diplomáját, kapd ki a kezéből és azzal a lendülettel dobd ki az ablakon. Megkérdezi miért tetted ezt csak vágd rá, hogy azért, mert nem kell az neki, hisz úgyse végzi a feladatát.
Az iskolának nem csak az a feladata, hogy mindenfélét tanítson a diáknak. Az is feladata, hogy pont az iskolai terrorizálásokat is megakadályoza. Ezt a feladatát a lányod iskolája viszont cseszik ellátni. Nem, nincs olyan, hogy a tanárok nem tudnak egy-egy terrorizálásról. Egyszerűen tojni az egészre, hátra elmúlik.
Kapásból a legelső pofon után, ami elcsattan az iskola területén kötelességük eltanácsolni automatikusan az adott diákot. Nem, nincs mese, hogy csak egy pofon, ez a szabály az ország összes iskolájára. Iskolai terrorizálásnál meg már nem csak pofonok szoktak lenni.
Jót akarsz a lányodnak egyből átíratod egy másik iskolába, ha kell akkor akár külföldre is. Viheted te pszichológushoz, hogyha ugyanebbe a közegbe vissza megy, a terrorizálói közé, akkor mindig csak vissza fog esni ugyanebben az állapotban.
A bánatos képekből ítélve lehet baja.
De ha azt nézzük, hogy én akkor rajzolok feketébe,ha nem akarok szinessel árnylni,mert nehéz. Illetve volt a könnyes szem és arc korszakom, szintén feketevel az azért volt mert imádtam grafittal tónusozni és ha vannak könnyek több mindent lehet rajta dolgozni.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!