A húgom most ötödikes és zaklatják az osztálytársai, mit csináljak?
Figyelt kérdés
nem ugyanabba az iskolába járunk, ő most ötödikes, kivételesen szép lány... de mostanában sokat sír, meg próbálta magát megbetegíteni, h ne kelljen iskolába mennie... nem tudtam miért... ma reggel kellett színes ceruza, és a tolltartójából akartam kivenni, mire kiestek belőle levelek, amit a fiú oszttársaitól kapott... de ilyen durvákat még nem is olvastam soha... "belesz.rnék a szádba és az arcodra élveznék" meg hasonlók... és még ennél is durvábbak. szóltam a húgomnak, és megígértette velem, h nem szólok róluk senkinek, még a szüleinknek se... és fel van háborodva, hoy mit turkálok a cuccai közt. mit kéne tennem?2008. okt. 27. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!