Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti mit tennétek a...

Szülők ti mit tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy a 17már majdnem 18 éves fiam szobájában voltam és éppen pakoltam be a szekrénybe a ruháit és az 1 ik poloja alá (az van ráirva hogy: A mentorom 1 osztrák festő...) 1 betárazott fegyver volt betéve

kibiztositva meg minden

mitcsináljak

mit lehet ilyenkor csinalni???

"szerencsere" csak az a muanyaggolyos

2010. jún. 6. 13:48
1 2
 11/17 anonim válasza:
Békén kell hagyni és kinövi. Ha nekem náci nézeteim lennének, hát biztos nem attól változnának meg, hogy anyám megpróbál lebeszélni róluk. Sőt. Valszeg azért vannak ilyen nézeteim, hogy (többek között) anyámat idegesítsem vele. Ha működik, hát még jobban csinálom. Ha látom, hogy mindenki leszarja, megunom. 20+ év fölött már nem sok embert látni ilyen és ehhez hasonló pólókban rohangálni.
2010. jún. 7. 00:09
 12/17 anonim válasza:
Egyébként meg önmagában az, hogy valaki ilyen nézeteket vall, még nem ártott meg senkinek. Nem lesz tőle beteg, vagy ilyesmi. Majd ha látod, hogy meghódította fél európát, akkor kezdj el aggódni.
2010. jún. 7. 00:11
 13/17 anonim ***** válasza:

szimplán egyszerű

mond meg neki, hogy nem tárolunk betárazva semmiféle fegyvert, már air-soft-ot (AS) sem

kibiztosítani AS-t nem lehet

a rúgónak (piston) nem tesz jót ha felhúzva tárolják

egyébként felhívnám a figyelmét a MASZ-ra, illetve arra, hogy fegyvereket szabályosan kell tárolni, szállítani, még a légfegyvereket is

annak hogy gyermeked nácul annak meg az AS közzösség nem örül, mert midenki igyekszik a politika mentességre, nem kell, hogy ránk kenjék a náci vagy a terrorista jelzőt, mert vannak egyesek, akik hülyék

2010. jún. 7. 11:34
 14/17 anonim ***** válasza:

továbbá, ha bármilyen szabálytalanságot/bűncslekményt követ el ezzel a replikával, akkor az fegyvernek fog minősülni

ergo ha ezzel mész bankot rabolni, senkit nem fog érdekelni, hogy csak 1.5J-os játék

2010. jún. 7. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
A gyerek tette fel a kérdést.
2010. jún. 8. 01:51
 16/17 anonim ***** válasza:
az osztrák festő ugye nem Anton Lehmden?! Tele van hócipőm azzal a semmirevaló wáááá-val!
2010. jún. 16. 14:20
 17/17 anonim válasza:

nem a fegyveren van a hangsúly,hanem hogy hitlerrel szimpatizál..

én se kedvelem a cigányokat, de hitler meg száánalmas dolgokat művelt..

2010. jún. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!