Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti mit tennétek a...

Szülők ti mit tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy a 17már majdnem 18 éves fiam szobájában voltam és éppen pakoltam be a szekrénybe a ruháit és az 1 ik poloja alá (az van ráirva hogy: A mentorom 1 osztrák festő...) 1 betárazott fegyver volt betéve

kibiztositva meg minden

mitcsináljak

mit lehet ilyenkor csinalni???

"szerencsere" csak az a muanyaggolyos

2010. jún. 6. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%

szerintem ez természetes hisz 18 éves lesz már nagy fiú nem lesz neki semmi baja hagyd élni és hálás lesz

sok szerencsét

2010. jún. 6. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Air Soft amiről te beszélhetsz. Nem kellemes mikor valakit eltalálnak vele, de különösebb sérülést nem okoz.
2010. jún. 6. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Az Air sotf nevű sportról akkor gondolom még nem hallottál. Olvass utána és ne láss mindenben rémeket.
2010. jún. 6. 13:54
 4/17 anonim válasza:
34%
Hát ezt így nehéz megmondani. Talán ha még azt is leírnád, hogy milyen színű volt a póló, és hogy S-es volt-e vagy L-es, jobban tudnánk segíteni.
2010. jún. 6. 13:57
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

én megértem, h aggódsz, én is irtózom a fegyverektől és hiába mondják, h ez csak ilyen "veszélytelen", én beszélnék a fiammal, csak úgy mond neki, h nem akartál kutatni és megláttad, engem érdekelne h mire használja, persze tök lazán kéne kérdezned, h ne érezze magát lebuktatva, egyébként a férjem is "próbálkozott" h hoz egy ilyen veszélytelen darabot, de én megmondtam, h a kaput nem lépheti át fegyver, mondjuk én a másfél évesemet féltem, az ember nem tud elpakolni előle úgy dolgot, h ne találja meg....

egyébként meg ha apunak is van, akkor esetleg őt próbálja utánnozni

2010. jún. 6. 14:08
 6/17 A kérdező kommentje:
az osztrák festő az alias hitler
2010. jún. 6. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
szerintem ez beletartozik az együttélés szabályai közé, h az ilyet megbeszéljük, erről nem árt ha tudnak a vele egy háztartásban lakók, le kéne ülni vele megbeszélni ezt.....ha sportvegyver akkor is, egyébként gondolom feltűnt volna ha a fiad sportlövő......azért buliból ne legyen már fegyvere v legalább közölje
2010. jún. 6. 14:12
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Mitől szimpatikus neki a náci nézet?

Mitől van ilyen kisebbségi komplexusa, hogy ilyen beteg elvekkel szimpatizál?

2010. jún. 6. 14:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hitler + fegyver.. huh.. még akkor is, ha "csak" műanyaggolyós. Nem tudom, hogy eddig vettetek-e rajta észre valamit, ami arra utalna, hogy esetleg szélsőséges nézeteket vall, vagy esetleg olyan baráti körben mozog mostanában, de én minden esetre jobban figyelném és próbálnék vele erről az egészről beszélni. Már csak a gondolatairól is, hátha közelebb juthattok a megoldáshoz. Esetleg, ha nagy a baj, akkor tanácsadás.. családsegítő.. hátha ott tudnak valami okosat mondani.
2010. jún. 6. 22:21
 10/17 anonim ***** válasza:
műanayygolyós fegyverünk nekünk is volt,az udavron lövöldöztünk vele egy szivacsra rajzolt céltáblára...-_-'' egyszer véletlenül a testvéremet combon lőttem,kicsit bepirosodott,mintha beütötte volna,de azon kívűl semmi baja sem lett,sztem ebből nem kéne olyan nagy ügyet csinálni,de ez az én véleményem...
2010. jún. 6. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!