Mit szólnátok ahoz ha kiderülne hogy 17 éves lányotok egy 39éves férfival találkozgatna?
Attól függ mennyire megy jól annak a 39 éves férfinak.
Csak vicceltem :DD
Nehéz kérdés, mert én nem vagyok ellene a nagyobb korkülönbségnek sem, ha pl a 16 éves lányom járna egy 25 évessel, akkor sem támadnám le egyből, de ebben az esetben tényleg nagy a korkülönbség. Teljesen más korosztály. Akár az apja is lehetne. 22 év nagyon sok, felnőttkorban is, de így főleg.
Semmiképp sem azzal kezdeném, hogy leordírom a lányom és eltiltom a férfitól. Már igyekeznék vele kiskorától kezdve jó kapcsolatot kialakítani, így könnyen meg tudnánk beszélni a dolgokat. Teljesen normálisan beszélgetnék vele erről, elmondanám a véleményemet, hogy miért nem lenne a legjobb, ha összejönne ezzel a férfival és meghallgatnám az ő verzióját is. Megkérdezném, mit szeret ebben a férfiban, mik a tervei vele, hogyan ismerkedtek meg, mit kell róla tudni. Nem nagyon tudok mást tenni, csak hogy felhívom a figyelmét a dolog hátrányaira. 17 éves, ha annyira találkozni akar vele, hiába tiltanám, megszökne, hazudna, bajba keveredne, sokkal jobb, ha tudunk beszélni a dolgokról és megbízunk egymásban.
Szerintem varj kicsit. A korkulonbseg valoban akkora, hogy a kapcsolat szinte lehetetlen, hogy hosszu tavu legyen.
Azon kivul, hogy mas korosztaly, mas erdeklodesi kor, celok, barati kor stb.
szépen le ülnék vele és beszélgessünk egy kicsit
a kor különbség nem számít a mai világban de még nem 18
a férfi meg lehet hogy csak kihasználja mert fiatal
én erős gondolkozásra bíztatnám
Mindenképp leülnék beszélgetni a férfival. Ne tiltsd el a lányod mert azzal semmire sem mész.
Arra jöjj rá hogy rendes emberről van e szó.
Semmit, csak megmondanám neki, hogy elhiheti, a férfinek az ő punciján kívül SEMMI szüksége nincsen rá.
Szóval előadhatja, hogy hú, mennyire serelmes, de nem kell meglepődni, ha nemsoká lecserélik egy 16 évesre, mert ő még szűk.
Barátnőmmel kavart egy 40-es fószer, másfél évig hülyítette, aztán dobta egy fiatalabb puncusért, a lány meg fél évig nem tudta magát összevakarni.
6-os vagyok, lehet lepontozgatni, de ez az igazság.
Mit tud nyújtani a küzépiskolás egy felnőtt férfinak? Anyagilag semmit, bár agyban uyanott lehetnek :D
Mit tud nyújtani, egy férfi ..... anyagi támogatást és a szexben több tapasztalatot.
A lány pedig fiatal és gyönyörű.... talán az első vokt neki...
Hosszú távon semmi képpen nem fog működni, én rájuk hagynám, ha tiltod úgyis menni fog utána marmit a lány a férfi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!