Mit tegyek? Idegileg kész vagyok! :' (
Nah szal az a szitu, h most ugye itt az év vége, és ez 1 qrva sz@r év volt...A szüleim most tiszta idegesek rám, amiért 5-ös helyett 3,5 lesz a bizonyítványom.ezen kívül elegük van a magatartásomból is...mer szerintük ez nem normális...aztán még erre rátesz 1 lapáttal, h a szerelmem épp most jött össze a legjobb haverommal...:'(
amm 13/f
Nem bírom, teljesen kiborultam, utoljára kb 3 évesen sírtam, 1 pofon miatt, most viszont az egész éjszakát átzokogtam...Mit tudok most csinálni???
A haverod tudta, hogy tetszik neked a lány?
Mert ha igen akkor ott pusztuljon ahol van. Hidd el, minden rendben lesz. Spanyol o. totál kimossa majd a fejedből a rossz godolatokat Csak előre nézz!!!!
3,5 nem a világvége, éppen serdülő korban meg pláne
nem.
jővőre szedd össze magad kicsit, bár nem az iskolai eredményeieken múlik majd az életed, bárki is bármit mond
a szüleidnek nyugodtan elmondhatod azt, hogy szerelmes vagy, de ő nem szeret, a legjobb haverod meg alhappolta előled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!