Kamaszok! Ti Hova Mentek Nyaralni?
Ő csak megkérdezte, hogy ki hova megy. Ekkora bűn? Hát szerintem nem...és hogy menőzne ezzel? -.-"
Amúgy mi nem megyünk sehova :S lenne rá pénzünk (és ezt most nem azért mondtam h menőzzek...) csak apa túl sokat dolgozik és nélküle nem szeretnénk menni. A főnöke meg olyan fäsz h belehalna ha kivenne legalább 1 hét szabadságot.
13/L
család:1hét Tunézia,1hét Görögország,5nap Svédország,10nap Amerika-New york,2hét balatonfüred
barátok: strand..
Gondolom a fürdőszobába, a konyhába, nappaliba, ki a kertbe, ugyanúgy, mint télen, ősszel, tavasszal.
13/L
Magyarorszagra, egy honapra, a nagyszuloket latogatni. Leszek Budapesten es az alfoldon. Nyaralni nagyon sehova nem megyek, mert a mexikoi hataron, tengerparton nottem fel:D Es igy nem olyan izgalmas a tenger, mint amikor egy idot eszakabbon toltottem. Ezen kivul lehet, hogy elmegyunk Parizsba:D Olyan jo lenne. Egyelore ennyirol tudok:) Olyan kar, hogy a nagyszulolatogatas az csak ilyen tizenoras repulout aran tortenhet meg, mert igy elmegy ra pl iden a nyariszunetem fele...
17/L
Vagyis családdal sehova. (Elváltak a szüleim.):(
Amúgy haverokkal Campus Fesztivál.(: (Remélem(yn))
bandázás, deszkázás, bulik stb.(:
És még mondják, hogy gazdasági válság van:D
Mindenki több helyre megy el nyaralni, a világ minden tájára, én meg örülök, ha buszbérletet tudok venni a szomszéd városba, hogy elmenjek a barátomhoz:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!