Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti Hova Mentek...

Kamaszok! Ti Hova Mentek Nyaralni?

Figyelt kérdés
Kérlek kort és nemet is írjatok!
2010. jún. 1. 21:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
hát akkor ti elég gazdagok lehetek! kedves kérdező!
2010. jún. 2. 15:32
 12/38 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó:

Ott élni nagyon olcsó, a töredéke pénzből meg lehet élni, mint itthon, pláne Bankokban.

Havi 70-80 ezerből SZÁLLODAI (kb magyar 3* környékit, tehát nem rosszat!) szobát kapsz és bőven kijön belőle a kajálás és egyéb megélhetési költség is.

A kiutazás az, ami nagyon időigényes és drága (200K körüli repülőjegy), baromi hosszú utazás, nagyon rövid vízumidő, stb.

Amúgy szvsz a kérdés:

a., Kamu, mert nagyon kilóg a lóláb

b., Csak nagyzolásnak lett feltéve, hogy jól megmutassa a kis tökös, hogy apucinál kupacokban áll a della.

2010. jún. 2. 16:20
 13/38 anonim válasza:
72%
Horvátország anyámal, Apámal Balaton Sound 2 napra, majd nagymuter, nagyfater 1-1hét és gólyatábor a többi meg bulizás orba szájba :D
2010. jún. 2. 17:17
 14/38 anonim ***** válasza:
72%

Én Hajdúszoboszlóra megyek táborba.Meg szüleimmel még egy pár helyre egy napokra.Ja és még Győr is tervbe van véve,de ott több napig maradnánk.

15/L

2010. jún. 2. 18:16
 15/38 anonim ***** válasza:
72%

sosem megyünk sehova mert nincs annyi pénzük...

17/f

2010. jún. 2. 18:25
 16/38 A kérdező kommentje:

16:20!Egyáltalán nem értem miért hiszed azt,hogy hazudom..Valóban van Bangkokban egy házunk,ráadásul egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál.És ha nem tetszik Amit írok nem kell komizni...Amúgy pénzével és a fa'''val csak a hülye dicsekszik.

Köszönöm az eddigi válaszokat,várom a többit!

2010. jún. 2. 18:35
 17/38 anonim ***** válasza:
65%

"Amúgy pénzével és a fa'''val csak a hülye dicsekszik. "

Igen, pontosan erről beszéltem :-)

Az apja pénzével meg aztán had ne mondjam ki ... xD

2010. jún. 2. 19:32
 18/38 anonim ***** válasza:
85%
Megyek Pestre képzőművészeti táborba, és német nyelvi táborba Esztergom.ba :)) Amúgy meg Szabolcs m.-ben lakom, nekem nincs közel. Ennyire futja.. Nekem nem az számít,hogy hova megyek,hanem hogy kivel ;) 14/L
2010. jún. 2. 19:43
 19/38 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondtam,hogy az apukámmal megyek...
2010. jún. 2. 19:48
 20/38 anonim ***** válasza:
72%

És biztos a McDonalds-ban diákmunkával kerested meg az árát nemde?

Akkor miről beszélünk?

Valaki a segged alá teszi, te meg vered rá itt a nyálad, hogy mekkora király vagy, mikor más csak a Balatonra megy nyaralni. Itt a lényeg.

2010. jún. 2. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!