Kamaszok! Ti Hova Mentek Nyaralni?
Utolsó:
Ott élni nagyon olcsó, a töredéke pénzből meg lehet élni, mint itthon, pláne Bankokban.
Havi 70-80 ezerből SZÁLLODAI (kb magyar 3* környékit, tehát nem rosszat!) szobát kapsz és bőven kijön belőle a kajálás és egyéb megélhetési költség is.
A kiutazás az, ami nagyon időigényes és drága (200K körüli repülőjegy), baromi hosszú utazás, nagyon rövid vízumidő, stb.
Amúgy szvsz a kérdés:
a., Kamu, mert nagyon kilóg a lóláb
b., Csak nagyzolásnak lett feltéve, hogy jól megmutassa a kis tökös, hogy apucinál kupacokban áll a della.
Én Hajdúszoboszlóra megyek táborba.Meg szüleimmel még egy pár helyre egy napokra.Ja és még Győr is tervbe van véve,de ott több napig maradnánk.
15/L
sosem megyünk sehova mert nincs annyi pénzük...
17/f
16:20!Egyáltalán nem értem miért hiszed azt,hogy hazudom..Valóban van Bangkokban egy házunk,ráadásul egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál.És ha nem tetszik Amit írok nem kell komizni...Amúgy pénzével és a fa'''val csak a hülye dicsekszik.
Köszönöm az eddigi válaszokat,várom a többit!
"Amúgy pénzével és a fa'''val csak a hülye dicsekszik. "
Igen, pontosan erről beszéltem :-)
Az apja pénzével meg aztán had ne mondjam ki ... xD
És biztos a McDonalds-ban diákmunkával kerested meg az árát nemde?
Akkor miről beszélünk?
Valaki a segged alá teszi, te meg vered rá itt a nyálad, hogy mekkora király vagy, mikor más csak a Balatonra megy nyaralni. Itt a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!