Nem szereti a gyerek a kutyát, kifejezetten utálja, mit lehet tenni?
Kinti kutya, de olyan rossz látni, hogy utálja ha csak meglátja elzavarja. Nem mehet a közelébe sem. Télen a garázsban lesz a kutya, de ott van a csocso, billiard stb. Sokat játszunk ott. Ő ilyenkor nem jön le de akkor a tesói sem. Nagy a széthúzás ìgy :(
Valami tipp?
El kellene beszélgetni a gyerekkel, mi a baja a kutyával.
Lehet valamilyen feldolgozatlan trauma miatt nem szereti.
Neveld meg a gyereket, az én gyerekem biztos nem zavarhatná és bánthatná (mert ez sajnos a következő lépés az ilyen esetekben) a kutyát, mert ő is családtag.
Megkérdezhetem hogy milyen idős a gyerek? Kicsi még vagy már tinédzser?
Lehet, hogy fél tőle, nem bízik benne. Lehet, hogy volt olyan eset, amikor a semmiért (akár egy mozdulat) rámordult a kutya.
Én is félek a kutyáktók, pedig nem történt kutyatámadás. Szeretem a kutyákat, sose bántanám, de félek tőlük, főleg a nagytestűtől.
Kérdezzétek meg, hogy miért nem szereti. Amúgy hogy jön ki más kutyákkal?
Nem értem miért lenne kötelező szeretni a kutyát?
De beszélgessetek vele miért nem szereti.
Amíg kimentek a garázsba játszani menjen ki a kutya. Vagy ha van hely vigyétek be a játékokat a nappaliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!