Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az osztálytársam apukája...

Az osztálytársam apukája rettenetesen megpofozott. Jogosan tette, egyáltalán szabad ilyet?

Figyelt kérdés
Múlt este a haverjaimmal lent voltunk a focipályán és zenét hallgattunk. Az osztálytársam pedig ivott bort, így nagyon berúgott. Én hazavittem, de útközben elhagyta a pénztárcáját. Otthon észrevették, hogy berúgott és jöttek a szülei. (A balhé azzal kezdődött, hogy találtak óvszert az osztálytársamnál régebben és azt terjesztik, hogy van egy lány az osztályunkban akit mindenki ....... [értitek]. És meg akarták nézni, hogy meg van e a gumi. Mivel elveszett a pénztárca lejöttek, elkezdtek ordibálni és az apja aki fegyőr két akkora pofont adott, hogy bedagadt az arcom. A szemem is fáj. Csak azt nem tudom, miért kaptam és, hogy megérdemeltem-e. Én tehetek arról, hogy berúgott és elhagyta a pénztárcáját. És egy kiképzésen részt vett fegyőr megüthet egy 14 éves gyereket?
2010. máj. 29. 18:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
Ha felejelented elég súlyos következményei lesznek a részéről mivel hivatásból való visszaélés(ugye mert fegyőr),másrészt alkoholos befolyásoltság alatt,harmadrészt kiskorút.
2010. máj. 30. 20:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Feljelenteném a haverod apját. Semmikép sem üthet meg!
2010. máj. 31. 20:51
 23/29 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van! Jelentsd fel!
2010. jún. 1. 10:54
 24/29 Funktasztikus ***** válasza:
agreszzióért kirughatják... nekemeyszer adot oszim apja egy pofont hgytam a fenébe..
2010. jún. 13. 23:16
 25/29 anonim ***** válasza:
ha nyolc napon túli a sérülés,nyugodtan feljelenthhetitek.15/L
2010. jún. 28. 19:07
 26/29 anonim ***** válasza:
feljelenthetitek
2010. jún. 28. 19:07
 27/29 anonim válasza:

inkább köszönje meg hogy hazavitted a részeg fiát...

14/L

2010. jún. 29. 18:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2010. júl. 2. 23:24
 29/29 A kérdező kommentje:
Hú, de rég is volt már ez. Amúgy nem lett belőle balhé. De azért köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 17. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!