Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az osztálytársam apukája...

Az osztálytársam apukája rettenetesen megpofozott. Jogosan tette, egyáltalán szabad ilyet?

Figyelt kérdés
Múlt este a haverjaimmal lent voltunk a focipályán és zenét hallgattunk. Az osztálytársam pedig ivott bort, így nagyon berúgott. Én hazavittem, de útközben elhagyta a pénztárcáját. Otthon észrevették, hogy berúgott és jöttek a szülei. (A balhé azzal kezdődött, hogy találtak óvszert az osztálytársamnál régebben és azt terjesztik, hogy van egy lány az osztályunkban akit mindenki ....... [értitek]. És meg akarták nézni, hogy meg van e a gumi. Mivel elveszett a pénztárca lejöttek, elkezdtek ordibálni és az apja aki fegyőr két akkora pofont adott, hogy bedagadt az arcom. A szemem is fáj. Csak azt nem tudom, miért kaptam és, hogy megérdemeltem-e. Én tehetek arról, hogy berúgott és elhagyta a pénztárcáját. És egy kiképzésen részt vett fegyőr megüthet egy 14 éves gyereket?
2010. máj. 29. 18:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Jelentsd fel de azonnal!!!Idióta egy ember lehet!
2010. máj. 29. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem üthet meg. Sőt, amennyire szerény jogi ismereteimből telik, úgy tudom, hogy súlyosbító körülmény is lehet. Feljelenteni, de azonnal! Nem csak azért, mert kaptál két maflást. Hanem azért is, mert ha van akkor bunkó állat, hogy egy számára lényegében idegen gyereket lepofoz a nyílt utcán szarozás nélkül, akkor én inkább nem gondolnék bele, hogy mit csinálhat otthon a feleségével és a fiával, ha épp rossz napja van. Szvsz nekik is szívességet tennél vele.
2010. máj. 30. 01:23
 13/29 anonim ***** válasza:
50%
én vok az ombudsmanos gyerek, ha feljelented kb le se szarják, ők már nem foglalkoznak a rendőrségen ilyen piti ügyekkel..::XD
2010. máj. 30. 07:30
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
pls írd meg mi van!
2010. máj. 30. 08:21
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

semmi joga megütni más gyerekét! ő mit szólna, ha csak úgy egy vadidegen felpofozná a fiacskáját? ráadásul meg sem érdemelted, hisz az ő gyerekük volt a hülye, te csak hazavitted...szerintem ezt így ebben a formában mond el a szüleidnek és kérd meg őket, hogy beszéljenek a kedves apukával, aki olyan sokat képzel magáról...

20/L

2010. máj. 30. 11:35
 16/29 A kérdező kommentje:
Ma volt nálunk és bocsánatot kért. Így nem mi fogjuk feljelenteni, hanem a másik gyerek, de tanúskodni úgy is kell. Csak ez így rosszul esett a dolog. Főleg mert eddig rendesnek tűnt a csávó. De beismerte, hogy be is volt rúgva. Meg ha feljelentenénk, akkor a barátom is megharagudna, ezenkívül a rendőrségben sem nagyon bízok. De így is meg fogja járni.
2010. máj. 30. 15:56
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

Na ez már valami... Meg jobb is, hogy a másik srác szülei dobjá fel, hisz őt jobban elverte, nem?!...

Ez durva... :/

2010. máj. 30. 16:38
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

Ha is van rúgva, ilyet akkor sem tehet. :( Remélem a másik gyerek ügyéből majd tanul.. :(

Sok sikert :)

2010. máj. 30. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem kifogás,hogy bevolt rúgva.maximum csak egy kis része alól menti fel a dolognak.aki kiképzésen vett részt az azt is tudja,hogy mikor üthet.

A másik gyerek szülei joggal feljelenthetik,mert[a leírtak alapján]még annyira sem tehet a dologról mint te[mivel veled ment haza az apjának csak annyi esett le,hogy te voltál vele és a gyereke berúgott.].remélem kap ezért valamit a faterja,mert ehhez semmi joga.csak a szüleidnek van joga[bár szerintem veréssel semmit sem lehet elérni] megütni.

Amugy az óvszerről meg annyit,hogy ez elég nagy hülyeség.Mi is vettünk fiú osztálytársunknak gumit és az anyja látta.azt mondta neki,hogy dobja ki.ennyi.pedig nálunk is lenne gyanús személy.

13/L

2010. máj. 30. 19:38
 20/29 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz nem tudta, hogy én ott voltam, csak mikor lejöttek :S
2010. máj. 30. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!