Persze, sokkal kényelmesebb, jobban elfér rajta. Nem tudom mennyire mocorgós éjszaka, de én sima egyszemélyes ágyról folyton leforgok éjszaka, ha valamiért rákényszerülök hogy olyanban aludjak. 8 éves korom óta van francia ágyam, de soha nem vittem haza anyámékhoz pasit. Valahogy ne villanyoz fel a gondolat, hogy úgy szexeljek, hogy anyámék a szomszéd szobában vannak.
2017. okt. 15. 13:48
22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 15. 14:50
23/33 anonim válasza:
13 évesen már szerintem szexelhet...már érett rá. Nem értem hol itt a probléma ?
Mondjuk én az anyukákért vagyok oda...
2017. okt. 15. 16:44
24/33 anonim válasza:
Azért egy ágy tartós dolog, és ha mondjuk eljön az ideje és hazavinné akár a vőlegényét, jól jönne ha franciaágy lenne a szobában. Én is kb ennyi idősen kaptam meg és most 22 évesen is azon alszom, teljesen jó. Amúgy nagyon jó kihúzható kanapék vannak, ami kihúzás nélkül egyszemélyes ágy, kihúzva meg francia.
2017. okt. 17. 12:48
25/33 anonim válasza:
Ha annyira oda akarna vinni fiúkat , abban nem a franciaágy nemléte akadályozná meg.
2017. okt. 18. 18:20
26/33 anonim válasza:
Már bocs de én azt nem értem hogy mi köze van az ágynak hoz hogy a lányod hazavisz e fiút vagy nem?
Szerintem semmi köze nincs az ágynak hozzá, és ha akarnak majd sexelni megoldják az egyszemélyesben is vagy a ti ágyatokban.
Nekem 10 éves korom óta 2 személyes francia ágyam van és szerintem nem játszott szerepet a nemi életemben...
16F
2017. okt. 19. 14:34
27/33 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a párod... elég buta. Ha nagyon akar dugni a lányod, a suliwc-ben is meg tudják dugni, nemhogy egy "sima" ágyban. Én 18+-osan dugtam párszor otthon a párommal, elintéztük az egyszemélyes ágyamban is.
Ha annyira szeretné, jól tanul, akkor én megvenném neki, bár feleslegesnek tartanám.
2017. okt. 22. 15:32
28/33 anonim válasza:
Nekem nem volt, és 23 évesen már igencsak zavart, mert ÉN alig fértem el rajta.
Nem a franciaágytól függ, szexel-e. :D
2017. okt. 23. 14:49
29/33 anonim válasza:
nem kell franciaágy, tinédzserként szűk, összebújós ágyakat jobban szerettük..
mosógép tetején, asztalon, erkélyen állva is olyanokat lehetett répázni, hogy hú meg ha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!