Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Mért csinálja ezt?

Mit csináljak? Mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Hát hol kezdjem az van hogy a barátom udvarol a barátnőmnek melékesen a legjobb barátnőmnek pl:simogatja és mondja olyan szép vagy meg lehuzta a gatyáját neki meg minden de állitolag vicc de ki tudja. DE legjobban az zavar hogy ma rácsapott a másik fiú a segemre és csak nevetett de ha a lb-nek rácsap akkor megveri a fiút de ugy néz ki hogy csalodnom kelledt a lb-be is

Most szakitsak??

már nem birom hogy mindenki mondja hogy ott megy a csajod vagy valami ilyesmi a lb-re és nem rám

szerintem ez nem csak nekem lenne zavaró

13Ł

köszi a válaszokat?!

2010. máj. 28. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Látszik, h csak 13 vagy. Először is tanulj meg normálisan fogalmazni. Másodszor pedig dobd a pasid. Vagy tényleg tetszik neki az lb-d, és akkor nem előtted kéne ezt rendeznie, főleg úgy, h jártok, vagy csak féltékennyé akar tenni. Ami azért elég szánalmas, ahogy az lb-d is az. Ha tényleg tetszenek egymásnak, nem kéne ezt csinálnia, h előtted flörtöl vele. Ha meg a második, akkor se kéne benne lennie, mert a te lb-d, melletted kéne kiállnia. Úgyhogy szerintem vond kérdőre a barátodat, h akkor most mi van. És keress egy olyan barátnőt, akinek eszébe sem jut kavarni a barátoddal.
2010. máj. 28. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
dobd ki a pasit es keress masik lb-t
2010. máj. 28. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam de mindegyik barátnőm azt mondja hogy csak viccel meg az lb-m azt mondja neki hogy huzz inenn van barátnőd de tényleg flörtöl a barátom elöttem és hát ez nekem elég zavaró mert hogy mondjam én szeretem. szerdán lesz 2 hete hogy járunk. DE ha igy fojtatja bucsut inthet nekem mind a kettő pedig barátnőm mindig azzal nyúz hogy nem akar tőle semmit de ki tudja
2010. máj. 28. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem először a barátnőddel beszélj, mond meg neki, hogy akár vicc, akár nem, ez neked rosszul esik. És hogy legközelebb, ha a pasid ezt csinálja a közelében, ő is, és te is mondjátok neki, hogy hagyja abba, barátnőd meg legyen kerek-perec elutasító vele. Ha ezután sem veszi észre magát a srác, vond kérdőre, hogy most mégis veled akar-e járni, mert neked nagyon nem tetszik, amit csinál. Ha poénra veszi, meg kitérő választ ad, akkor szakíts vele, gyerek még, nem éri meg a hajcihőt.
2010. máj. 28. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Egy pasi nem ér meg 1 barátnő elvesztését sem.A barátaid még száz évig is a barátaid maradhatnak,de a pasik jönnek-mennek..igaz h általában lesz férje mindenkinek/kivételek mindig vannak/

Mondd meg a pasidnak h ezt fejezze be és változtasson magán!

2010. máj. 28. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia szerintem beszélj vele és ha ez nem segít dobd ki mert nem érdekled őt
2010. máj. 28. 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a barűtnőmmel beszéltem nem veszünk össze többet ér nekem a barátnőm mint egy ilyen fiú de barátnőm nem szeretne semmit sem ezzel csinálni mert nem érdekli. és ez engem zavar mondtam neki hogy mondja meg neki hogy engem ez zavar de semmi változás azota se még nem volt barátnőmnek barátja és száz hogy örül hogy valakinek bejön nem tom de a fiúmmal nem merek erröl beszélni félek. mégegyszer köszönöm mmindenki válaszát
2010. máj. 29. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél bátorságot.. és szolj a pasidnak hogy mit gondolsz .. nem jó az ilyeneket elhúzni-halasztani .. csak önbizalom kérdése az egész.
2010. jún. 2. 19:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia

köszönöm szépen a választ már megbeszéltük és a barátnőmről nem volt szép a feltételezés mert nem akart semmit.

2010. jún. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!