Milyen ajándékot adhatok?
Figyelt kérdés
mit lehet venni születésnapjára egy 24 éves súlyosan értelmi és mozgássérült fiúnak ruhán kívűl?2008. okt. 21. 12:29
1/5 anonim válasza:
Esetleg zenei Cd lemezt.A sérült gyerekek nagyon szeretik a zenét és a mesét hallgatni(olyan intézményben dolgozom, ahol sérült gyerekek vannak)
2/5 anonim válasza:
Szerintem kerdezd meg a szuleit vagy gondozoit hogy mire lenne szukseg? Lehet hogy tobb mindent is tudnanak neked mondani es akkor mindenki boldog lenne hogy az ajandek nem felesleges hanem tudjak hasznalni.
3/5 A kérdező kommentje:
őkazt mondják hogy semmit,de szeretném meglepni valami praktikus ajándékkal.amúgy köszönöm a válaszokat.
várok még hátha valakinek van még ötlete.
2008. okt. 21. 16:06
4/5 anonim válasza:
Hát ez szerintem függ attól, hogy mi az, amit tud csinálni. Ha tudja használni a kezét, és egyszerűbb dolgokra megtanítható, vehetnél neki xilofont, kis dobot (persze jó a játék is): zene, gyors én-csinálom-élmény! Ha nem működik a keze, akkor szerintem is jó a CD. Praktikus dolog: amitől önállóbb lehet. Speciális segédeszköz pl. étkezéshez asztalra ragasztható tányér, amiből ő is ki tudja szedni az ételt, anélkül, hogy magára öntené, a keze állását követő kanál.
5/5 anonim válasza:
Ajándékozd neki az "idődet". Ha lehetséges, tölts vele néhány órát, ha megoldható, vidd el sétálni(akár kerekesszékben). Emlékezetesebb lehet számára, mint valami tárgy, és a szülei is lélegzetvételhez jutnának. Nem kis teher lehet a család számára. Minden elismerésem az ilyen családoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!