Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A kishúgom nyakát kiszívta...

A kishúgom nyakát kiszívta egy másik lány. Mit csináljak, kinek szóljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 16:17
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
58%

az én o.társaim is ugyanezt csinálják...

szerintem is csak feltűnési viszketegség,me azthiszik,h ettől lesznek menők...pedig sztem nem,épp ellenkezőleg-> szánalmasak (N)

14/L

2010. máj. 30. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Ez aztán a probléma.
2010. máj. 31. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, mit kéne csinálnod. Amúgy ez gáz. A következő menőség mi lesz? A skalpolás?

Nyomorult Twilight-mánia ./

2010. máj. 31. 20:55
 14/23 anonim válasza:
100%

En mar lassan 50 eves leszek, de ez a nyakkiszivas az en tinikoromban is megvolt, csak mi meg takargattuk,nem dicsekedtünk vele, egyebkent en rettentöen rühelltem.Nem ilyen dolgokkal kell az embernek mutatni,hogy szereti a masikat.Ez annak idejen a fiuk maniaja volt, hogy megmutassak ök mar nagyfiuk, es "megvolt" nekik a lany.Mondjuk arrol nincs tudomasom,hogy az akkori barati tarsasagomban lanyok szivtak ki egymas nyakat.

Egyebkent erdekes, nekem ket gyermekem van, mar a tinedzserkoron kisse tul, de nem jartak haza kiszivott nyakkal, pedig megvan a barat, es a baratnö is.

2010. jún. 1. 15:54
 15/23 anonim válasza:
100%

hát ez gáz... ha nekem kiszívta a nyakam a barátom, az sosem direkt volt, csak a szex hevében.....és utána egy hétig tuti sálban meg garbóban jártam, hogy senki se lássa....elég röhejes ha valaki ezt mutogatja....beszélj a hugoddal, hogy ez nem játék és egyáltalán nem menő.....mindenki egy hülye ribancnak fogja nézni.

19/L

2010. jún. 2. 12:30
 16/23 anonim ***** válasza:
az én oszztályomba tavaj a fiuk csinálták ezt... gyerekes hülyeség egyszer rájönnek h mien gáz és abbahagyák
2010. jún. 2. 23:30
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
Kinek kéne szólni? Senkinek! Inkább keresd magadban a hibát ha te nem estél át ezen!
2010. jún. 6. 23:34
 18/23 anonim válasza:
100%
Nem kell semmit se csinálni,lehet csak hülyéskedtek!Ha meg zavarja a kishúgodat akkor se tudsz semmit csinálni,max annyit hogy szólsz annak a másik lánynak hogy legközelebb ne forduljon elő.De ezt sem ajánlom emrt a kishúgodnak égő lenne!
2010. jún. 7. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

hűha

hát ez igen divat lett sajnos mostanság

nálunk van egy csaj és smárol az egyik osztálytársammal

nagyon durva

azt hiszik hogy menők ,ja és az ér vagdosásról ne is beszéljünk -.-

szánalmasak

14/l

2010. jún. 12. 20:09
 20/23 anonim válasza:

Elsosorban fagazsd ki a kishugodat,hogy milyen alkalommal tortent!

Lehet jatek,lehet veszekedes stb.De ha meg nagyon kicsi szerintem az a masik lany sem tudja mit jelent az a szo,hogy``lezbi``

Nem muszaj szolni senkinek beszelgess vele!De ha nem tudsz esetleg avazsd be a dologba anyukadat es o majd meglatja mit kell tenni!De ha csak egy jatek volt akkor semmi vesz a kishugod nyaka az evek soran tobbszor is kilessz szivva!

2010. jún. 13. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!