Mi van? Ki szivta ki? Hany eves a kishugod, 25? :) vagy az oviban rosszalkodtak? Miert kene szolni valakinek? Lehet h azt se tudtak h mit csinaltak... en pl 8 evesen csokoloztam a lany unokatesommal, mert lattuk a teveben, es kiprobaltuk... megse vagyok leszbikus, meg semmi.
25/L
2010. máj. 27. 16:20
3/23 A kérdező kommentje:
Kamasz, 14 éves. Most ez a menő a tizenéves kamaszoknál, hogy egymással csókolóznak meg kiszívják egymás nyakát, hogy mindenki azt higgye, hogy egy fiú volt? Divat leszbikus dolgokat csinálni a mai kamaszoknál?
2010. máj. 27. 16:28
4/23 anonim válasza:
Szerintem ne szólj senkinek, biztos valami kamaszos butaság. Majd kinövi. Addig örülj, míg nem idegen pasikkal szivatja ki a nyakát egy diszkóban:P
2010. máj. 27. 16:34
5/23 anonim válasza:
Fu bakker. azert ez eleg durva. en se voltam egy angyal, de 14 evesen meg pisikasat csinaltam a hatso udvaron, es meg nagyon messze voltam az ilyen gondolatoktol... aztan lehet, h maradi vagyok.
25/L
2010. máj. 27. 16:41
6/23 anonim válasza:
Honnan veszed,hogy egy lány volt??
Ő mondta?Hát az azért nem minden.
Osztálykiránduláson voltunk hát akkor ne tud meg mik voltak. :D
Oszt.társam (fiú) kb ha 14 helyen nem volt száj akkor sehol a nyakán kb 6 szívás nyom a kezén meghát. :)
Szerintem senkinek nem kell szolnod..ő dolga.vagy nem??
2010. máj. 27. 16:57
7/23 anonim válasza:
Én meg 13 vagyok, ja, mostanában elég nagy dolog lett ez a kiszívás, de nálunk most inkább karra megy :D
Ne tegyél semmit, ez miatt még nem kell parázni, majd kinövi :)
2010. máj. 27. 19:02
8/23 anonim válasza:
mi az h "kiszívás"? azt hogy erősen szívja lány nyakát??
2010. máj. 27. 20:54
9/23 anonim válasza:
Az, hogy addig szívja a nyakát a szájával amíg lila folt nem keletkezik.
Amúgy szerintem csak feltűnési viszketegség, de a kiszívott nyak mutogatása elég primitív dolgo.
2010. máj. 27. 21:20
10/23 anonim válasza:
Simán feltűnési viszketegség. Most biztosan ez a menő az osztályban. Nemigen tudsz mit tenni. Azért elbeszélgetnék a lánnyal, miért jó dolog, ha mindenki azt hiszi róla, hogy egy ribanc, mert már messziről látszik, hogy átment rajta valaki? ... iszonyat ez a mai világ! Nem döbbenetes, hanem szánalmas! Azt gondolom, a mai tinédzsereknek már nincsenek határok, az idősebbek nem nevelik őket, hanem egy helyre terelik és életben tartják, ennyi a korlát, semmi más. Ezért jutunk idáig, hogy egy kiszívott nyaku 14 éves kérdés után egy 13 éves tanácsot kér, hova rejtse a páleszt az osztálykiránduláson, a teherbeesés témakörben mindegyikkel találkozunk fél év múlva... szuper... L27
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!