Ti elengednétek a lányotokat?
Figyelt kérdés
Lányom 17 éves, és szeretne a barájával találkozni. Ezzel önmagában semmi probléma nincs, abszolút nem vagyok ellene a kapcsolatuknak, látom a lányomon hogy szerelmes. A gondok ott kezdődnek, hogy a fiú Kanadában lakik és a lányom ősziszünetben szeretne kimenni hozzá. Már találkoztam vele, kétszer meglepte a lányomat amikor Európában járt (sokat kell utaznia munka miatt). Szimpatikus számomra a fiú, de azért mégiscsak egyedül Kanadába...nem tudom mit tegyek. Sosem szerettem volna az az anyuka lenni aki eltiltja a gyerekét az aktuális szerelmétől de azért ez már más helyzet. Szerintetek elengedjem? Mit tegyek?2017. aug. 31. 09:25
21/23 anonim válasza:
Max úgy ha szülő/felnőtt testvér/közeli felnőtt rokon/közeli felnőtt barát stb.
elmenne vele. Egyedül egy kiskorút nem. Még akkor sem ha Kanada nem kifejezetten veszélyes.
22/23 anonim válasza:
Szerintem elengedném. Én 17 évesen Kijevet is megjártam, de mondjuk nem egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!