Ti elengednétek a lányotokat?
Hát egy 7000 km-es távkapcsolatban nem is tudnak mindennap találkozni...
De mindennap beszélnek telefonon/skype-on és az a tavalyi kanadai tábor sem 2 napos volt hanem 1 hónap. Tehát én mégsem mondanám idegennek de köszönöm hogy elmondtad a véleményedet.
Jajj.. És mégis hányszor kell valakivel személyesen találkozni, hogy ne legyen idegen?
Ráadásul ha egy hónapot együtt voltak az nem is 3.
Ha egy hónapra táborba mehetett akkor a fiúhoz is nyugodtan.
Első alkalommal én is a fiú szülői házába engedném el inkább. A szállodát nem tartom feltétlenül kevésbé veszélyes helynek. Azért mindenképp megbeszélnék vele egy kódot, amit akkor mond, ha gond van, és szeretné, ha utána mennék és hazahoznám (sohase lehet tudni...), pl. az lenne a kód, hogy "Ma láttam egy mókust!" vagy "Szép idő van, de fáradt vagyok most." vagy bármi efféle egyszerű mondat, amit nem mond akármikor az ember, de másnak nem feltűnő... Ezt egy főleg fiatalok esetében való külföldi biztonságos utakról szóló előadásban javasolták ebben illetékes szakemberek. Illetve azt, hogy utánanézni, hova utazik az ember, létezik-e a cím, milyen hivatalhoz lehet fordulni segítségért, milyen telefont lehet ott használni (lehet-e itthonról vinni).
Persze, nem szükség pluszba parázni, én 21 évesen voltam Amerikában, ott töltöttem épp a szülinapomat, kb. 3 hónapra. Nem teljesen egyedül mentem, ismerősökkel, dolgozni. Így utólag azt mondom, hogy annyira naív voltam, hogy csupa kegyelem, hogy semmi bajom nem esett, és nem ártott volna 1-2 óvintézkedést tenni bármilyen eshetőségre.
Igen, és ki fizeti a 300-400 ezres repjegyet?
De kizárt, hogy elengedjem, kiskorú, be sem engedik az országba szülői kíséret nélkül.
KEttő, bármi baj lesz (akár ő csinál valami baromságot) engem vesznek elő.
Más: akivel 3x találkozok, az IDEGEN, és pont!
Gyakorlatilag akármit hazudhat, mert nem tudsz utánajárni -- igen, tapasztalat, engem két hónap! napi szintű csetelés után erőszakolt meg majdnem a srác, pedig azt hittem, megbízható.
Ennyit erről.
28n
17-es vagyok, és eszem ágában nem volt flemenni hozzá, mert nem vagyok hülye.
Kora este, a randink végén ő úgy gondolta, "jár neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!