Elengednétek a 14 éves lányotokat a barátaival egy horrorfilmre, ami 18+os?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 12:02
2/28 A kérdező kommentje:
Igen, moziba
2017. aug. 13. 12:09
4/28 anonim válasza:
Én mondjuk felnőttként sem bírok megnézni egy 18+-os horrort, de moziban a gyerekeket beengedik egyáltalán? Egyébként nem engedném el.
5/28 anonim válasza:
Dehogy, amúgy szerintem be sem engednék
6/28 anonim válasza:
szerinted miért 18 + os A horrorfilm kategória? Hogy a 14 éveseket is beengedjék?
8/28 anonim válasza:
Nem. Az én 14 éves lányom megnézte pl. az Annabelle-t egyszer a tvben, azután napokig rémálmai voltak. Na ezért nem. És minek van ott a 18+ karika? Az Annabelle óta nem engedem hogy akár csak 16+-t is nézzenek (kivéve Az éhezők viadalának 16+ részei)
9/28 anonim válasza:
18+ os
Az tudod mit jelent? Személyit kérnek..
10/28 anonim válasza:
Nem tudom ti hova jártok moziba de ez a be se engedik őket egy nagy hülyeség. Amúgy ez filmtől függ korhatár véleményem szerint le van sz*rva. GTA 5 is 18+os mégis 90%-ban kiskorúak játszanak.
Ha konkretizálnád mit szeretnének megnézni tudnék válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!