Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt tényleg cikinek kell,...

Ezt tényleg cikinek kell, hogy érezzem vagy inkább ténylegesen nem kell szégyellnem? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Nos... Arról van szó, hogy 12 éves vagyok és nem rég anyukám felvilágosított mert, hogy ez fontos mivel meg van és tudja, hogy később fog megtörténni úgyis, de jó az, hogy ha tudok mindenről. No meg a higiéniával avagy szőrtelenítés szóval minden. Mert én is felhoztam. Én ezekről tudtam már, mert volt már felvilágosító óra meg olvastam is róla csak hirtelenséggel ért. Nem tudom, hogy anyukámnak nem-e volt ciki beszélni, de nekem az volt. A szőrtelenítésre meg az ilyesmikre kíváncsi is voltam. Csak nem tudom, hogy ezt nem olyan 15 éves koromban kellett volna elmondania? Mármint a közösülést, terhesség, stb. A válaszokat előre köszönöm! Szép estét! Hello! : ) 12/L lány.

2017. aug. 25. 18:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mindenki másképp éli meg. Nekem négyévesen mesélte el anyukám. Azóta sem értem, másnak mi a ciki benne, mert nekem tök természetes. És csak nevettem a sok hülyeségeken, amit mások a suliban összehordtak. Nem rossz, ha tudsz róla szerintem.
2017. szept. 8. 00:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, a lányom most kilenc éves, már többször belekezdtem én is vele, de ő nem vevő még rá :D Úgyhogy mi még várunk ezzel. :D
2017. szept. 8. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!