Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak 4 napig egyedül?

Mit csináljak 4 napig egyedül?

Figyelt kérdés

Szombattól keddig egyedül leszek a lakásban (szüleim elutaznak). Nem akarok mamáékhoz utazgatni mert kb.az fél nap. Nem tudom mit csináljak. Tv-nk nincs. Netem csak a lassú mobilnetem van. Szóval a videónézés kizárva. Laptopon tudok filmet nézni de azokat már 1000x láttam. Barátaim nagyon itt nincsenek vagy aki eljönne esetleg az nem tud (koncert, pótvizsga, anyja nem engedi). Szóval fogalmam sincs mit csináljak. Gondolkoztam elmegyek futni. Meg rendet rakok a szekrényekbe de több ötletem nincs :/

17L

2017. aug. 24. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Olvass, tölts le új filmeket vagy sorozatot (csak van normális net is valahol), aludj sokat, rendezd át a szobád, atkarítsd ki a lakást, próbálj ki 1-2 egyszerűbb receptet.
2017. aug. 24. 23:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem nincs normalis netünk.

Többen irtátok hogy rendezzem át a szobát. Sajnos nekünk minden cm ki van mérve mert az egész lakás 30nm2..

2017. aug. 25. 13:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd már, hogy eddig amikor otthon voltál minden egyes percedet a szüleiddel töltötted...

Amúgy legrosszabb esetben ülj be valami kávézóba, ahol van jó wifi a laptopoddal, és nézz sorozatokat, filmeket, vagy csak simán internetezz.

2017. aug. 26. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
+ a meztelenkedés , esetleg maszti is bejöhet
2017. aug. 26. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
játszál a kis cuncimókuskáddal.
2017. aug. 26. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd én csinálok neked programot;)
2017. aug. 27. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!