Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is nagyon elkényez...

Szerintetek is nagyon elkényeztetettek a mai kamaszok többsége (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 20:37
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Lupati?Hány éves vagy?Miért várod a lányodtól a kitűnőt?Hova jár?
2017. aug. 29. 20:35
 32/45 anonim ***** válasza:
32%

Nem a fiatalokkal kéne foglalkozni, hanem magatokba nézni.

Ahogy neked is:-) Borzasztó kamasz lehetsz, nem irigylem a szüleidet.

2017. aug. 29. 20:39
 33/45 anonim ***** válasza:
45%

MOST a fiatalok a téma!

Ha azt szeretnéd, hogy "magunkba nézzünk", írj ki te is egy kérdést, pontot is kapsz érte.

2017. aug. 29. 21:09
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el hogy miért lennék borzasztó

2017. aug. 29. 21:43
 35/45 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, de ez kinek a hibája?
2017. szept. 3. 11:28
 36/45 A kérdező kommentje:
A szülőké!De hogyhogy a 80as évek előtt nem volt divat elkényeztetni,az ötvenesévek előtt végleg nem
2017. szept. 3. 11:34
 37/45 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen mások ma az életkörülmények. Hogy lehet összehasonlítani a mai világot az 50-es évek előttivel? Vagy szeretnél háborúban élni? Igen, a mai fiatalok sokkal inkább jelen vannak a digitális világban, mert ez a jövő. A tiszteletet várjátok? Akkor tiszteljétek Ti is a gyermekeket és a fiatalokat. Semmibe nincsenek nézve. Ezért ilyen elöregedő ez a társadalom. Sok külföldi országban örülnek a gyerekeknek, itt meg csak lábalatt vannak. Az 50-es, 60-as korosztály meg azt hiszi, hogy ők szarták a spanyol viaszt.
2017. szept. 3. 15:21
 38/45 anonim ***** válasza:
64%

A városiakat szerintem igen, mert nincs is valami sok olyan munkalehetőség amibe belehetne szoktatni egy gyereket. S a gyerekek nem is lássák, hogy a szülök mennyit dolgoznak, ahhoz hogy nekik mindenük meglegyen.

Falun más a helyzet. Engem már alsótagozatos koromban vittek a mezőre, mert muszáj volt. (igaz hogy sokszor ellógtam a patakra fürödni ha olyan helyen voltunk, de azért a semminél többet dolgoztam)

Most meg 16 éves koromban, kellene egy új telefon, mert a régi már egyfolytában fagy le, dob ki mindenhonnan, de még mindig nem kértem újat, mert tudom, hogy sokat kell dolgozni azért a pénzért.

2017. szept. 7. 13:48
 39/45 A kérdező kommentje:
Én is hozzád hasonlóan mindig segítettem a szüleimnek pedig városi voltam.Én is 16 vagyok.
2017. szept. 7. 16:07
 40/45 anonim ***** válasza:
4%
Miért írsz hülyeségeket a kortársaidról?
2017. szept. 7. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!