Miért van az, hogy a fiatalok (tisztelet a kivételnek) a cigit, kábítószert, alkohol előszeretettel fogyasztják, és be tudják szerezni, de egy lőfegyvert azt már senki sem?
Figyelt kérdés
Egy 9 mm-is Parabellum nehéz hadipisztoly, használt persze az 80-100 ezer Ft-ét kóstál.2015. ápr. 6. 23:08
1/15 anonim válasza:
arra pont nincs szükségük, ha lenne, azt is be tudnák szerezni hidd el.
2/15 anonim válasza:
Mert a lőfegyver a kutyát sem érdekli, meg ahogy írod drága is és engedélyköteles.
3/15 anonim válasza:
Kb sosem volt divat magyarországon. Minden ilyen körben mozgónak van egy zsebkése, lőfegyvere max a főnököknek van.
Most ha valami banda lőfegyvert kezdene hordani elkezdődne a versengés, nőne a fegyverkereskedelem, azt pedig nem akarnák a maffiózók.
Aztán meg hatalmas zűrzavar lenne, ha annyian lőnének le valakit, ahányan ma drogoznak.
4/15 anonim válasza:
Nem szeretném ha annyi embernél lenne lőfegyver ahányan cigiznek meg füveznek...
5/15 anonim válasza:
Már megint te vagy? http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__63974..
6/15 anonim válasza:
Mert hülyék, de szerencsére nem ennyire. Elég, ha önveszélyesek, a közveszélyes még nem menő.
7/15 anonim válasza:
Fegyvert is lehet szerezni, csak minek?
A fiatalok azért cigiznek piálnak, drogoznak, mert buliznak, ettől jól érzik magukat.
Miért akarna bármelyik fiatal lőfegyvert?
Bár ismerek olyat aki gázosra alakított .357-es magnummal jár.
8/15 anonim válasza:
Minek szerezzek fegyvert? Nekem nagyobb öröm egy pohár bor, mint hogy egy pisztoly legyen a táskámban. Nem is értem mi ez a kérdés
9/15 anonim válasza:
Mert nem éreznék jobban magukat lövöldözés közben.
És ez rendben is van.
10/15 A kérdező kommentje:
Csak azt írtam ,hogy hiába kérdezősködtem nem tudtak akik meg állítólag igen, azok se ,mert a szájuk nagy csak.
2015. ápr. 7. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!