Miért van az, hogy a fiatalok (tisztelet a kivételnek) a cigit, kábítószert, alkohol előszeretettel fogyasztják, és be tudják szerezni, de egy lőfegyvert azt már senki sem?
Figyelt kérdés
Egy 9 mm-is Parabellum nehéz hadipisztoly, használt persze az 80-100 ezer Ft-ét kóstál.2015. ápr. 6. 23:08
11/15 anonim válasza:
Azért, mert hiába menők, hogy "Jaj, én iszom, cigizek, drogozok", attól még pncik ahhoz, hogy képesek legyenek egy rendes fegyverrel bánni, és félnek is tőle, plusz az nem "menő"(pedig hasznosabb mint a pia, cigi, drog kombó).
12/15 anonim válasza:
Aaz hiányzik még, hogy minden 3. kamaszgyereknél legyen egy fegyver. Ezaz, adj nekik ötleteket. :D
13/15 anonim válasza:
3 éve vettem egy Jericho 941-es pisztolyt mert rohadtul tetszett, aztén mikor mentem érte, kifizettem, átadták, beraktam a táskába, és apám én még életemben úgy nem féltem mint akkor. Reszketve mentem haza hogy na most elkapnak, rácsmögé dugnak, a börtönben rohadok meg. Az éjszaka közepén felkeltem és elkezdtem becsomagolni a pisztolyt, majd kimentem és elástam a kertben. Másnap a kert környékére se mentem, de nagyon fostam. Harmadik nap felhívtam a csávót akitől vettem, hogy vissza venné e a pisztolyt, azt mondta persze, fele árban vissza veszi, mondom oké, gyere érte. Érte jött, én kiástam, kifizette és elment. Szóval akartam fegyvert csak azzal nem szémoltam hogy fosni fogok itthon tartani.
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Hány éves voltál amikor megvetted?
Mennyibe került összesen, lőszer , megbízónak fizetni, tárak esetleg póttárak, és maga a fegyver?,
2015. ápr. 20. 21:15
15/15 anonim válasza:
összesen 300 000 ft-ot fizettem érte, nem tudom hogy sok vagy kevés érte, nem ismerem a fegyver árakat. Akitől vettem, ő ennyit mondott. Volt a Jericho 941, 3 db tár meg 100 db lőszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!