Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ezt engednétek a lányotoknak?

Ti ezt engednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

nemrég olvastam egy ehhez hasonló kérdést és gondoltam nem rossz ötlet ha én is megkérdezem hogy ti engednétek ezt.

Szóval a lányom 13 éves..

Szereti a feketét de én nekem nem épp ez a kedvenc színem, nagyon megszeette a rockot és természetesen a grunge és az ilyen "indie" stílust is szereti, mind zenében úgy divatban. A grunge-ban képben vagyok, az indie-ben már nem anyirra szóval ha valaki almgyarázna nagyon megköszönném Hallotam hogy ez most nagyon modern lett és sokan csak divatból öltözködnek így mivel Tumblr-ön láttak amiről nem is nagyon tudom mi de nem lényges.. Szóval nemtudom meg engedjem e az ilyen ruhákat és ebbe beletartozik pl. a neccharisnya is. Mindig mondja ha öregebb esz szeretne septumot meg tetoválásokat erről sem tudom mit gondoljak.

És jön a viselkedés:

Elége szabad szelemü vagy hogy is mondjam, mindig csak kalandozni akar, éjszaka is.. Mindig kilencnér tovább akar kint maradni, az élet stílusa hát nem is tudom, kerestem pár képet amivel talán le ehetne írni szóval itt vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon szeret néha boldog optimista lenni de néhe mogora pesszimista és nem nagyon tudja megmagyarázni milyen, nem vol mindig ilyen "fura".. megváltozot és olyan érzésem van hogy rosszab irányba, szereti a müvészetet és nem tudom már mit engedjek neki mit nem, mit gondoljak róla és ha valakinek van ilyen téren tapasztalata adjon tanácsot mert egybként ahozz képes hogy ilyen fiatal nagyon okos, de már nem értem őtet..

42/N

2017. aug. 18. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne alaptalanul a frászt hozni a kérdezőre.

2017. aug. 19. 16:15
 12/17 anonim válasza:
11# nem azt akartam csak tudom milyenek az emberek es figyelmeztettwm hogy este nem kene annyira sokaig kiengedni max ha sokan vannak de egyedul vagy par lannyal 17 eves koraig ne
2017. aug. 20. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze, én is volt, hogy feketében jártam, rockot hallgattam.

Most, 28 évesen annyiban módosult az öltözékem, hogy sötétkéket, meg bordót is felveszek a fekete-sötétszürke ruháimhoz, meg a párommal együtt járok metál koncertre.

:D

Egyébként kamasz, én magamra zártam az ajtót és egész nap olvastam, énekeltem, zenét hallgattam, stb. :)

2017. aug. 20. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak hogy mi egy kis faluban lakunk és ezért mindig okoskodik hogy miért nem lehet tovább, és nem érti hogy csak védeni szeretném..
2017. aug. 20. 12:43
 15/17 anonim válasza:
89%
Haat ha faluban akkor kiengedheted 10ig szerintem de akkor is a barataival
2017. aug. 21. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Faluban szerintem nagyobb eséllyel eshet baja
2017. aug. 21. 13:38
 17/17 A kérdező kommentje:
miért?
2017. aug. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!