Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért felejtek el szinte mindent?

Miért felejtek el szinte mindent?

Figyelt kérdés
El felejtem mit akartam mondani, el felejtem miért mentem ki a konyhába, el felejtem hogy mit akartam csinálni és szinte mindent el felejtek, miért van ez? Így vagyok a tanulással, 4bol buktam ez miatt.. Mit tegyek? Úgy érzem, hogy hülye vagyok, mert le vagyok maradva ez miatt is a tanulásbol...van erre valami gyógyszer, vagy valami?
2017. aug. 11. 22:41
 1/5 A kérdező kommentje:
15/L
2017. aug. 11. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj vele orvoshoz, sosem lehet tudni. Valamint az 'el' igekötőt egybe kell írni a felejtek igével, helyesen 'elfelejtek'.
2017. aug. 12. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
folyadékhiány lesz , igyál többet főleg ilyen melegben és próbálj lassítani kicsit.
2017. aug. 12. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:

1 válaszoló : köszönöm a válaszod, és azt is hogy ki javítasz, de tudom hogy így kell írni, csak az én telefonomon a javító az ilyeneket mindig külön írja, fogalmam sincs miért, nekem pedig nincs kedvem folyamat javítani..

2 válaszoló : Igen lehetséges, ezentúl több szensavmentes vizet fogok írni, köszönöm a válaszod! :)

Ment mindenkinek a zöld kéz! :)

2017. aug. 13. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelemzavar...?

Valamilyen szintem amúgy természetes ebben a korban, az ember ilyenkor szétszórtabb, figyelmetlenebb, ill. sok minden történik vele érzelmileg, stb... amik rendbetétele elvonja a figyelmet a hétköznapi, jelentéktelenebb dolgokról. Szóval valamilyen szintig ez oké, de te láthatóan túllépted ezt a szintet. Anyukád/apukád helyében én elvinnélek egy pszichomókushoz - nem azért, mert "hülye vagy", hanem azért, mert ha diagnosztizàl mondjuk egy szimpla figyelemzavart, akkor az téged is megnyugtathat. Itt arra gondolok, hogy ha tudod, hogy mi a gond, akkor nem érzed magad rosszul, nem csorbul feleslegesen az önbizalmad, ami alapjáraton is, de kamaszkorban különösen fontos, hogy a helyén legyen. Emellett különböző "trükköket", technikákat is elsajátíthatsz, amik megkönnyítik a boldogulásodat.

Persze ezer más dolog is lehet, csak én figyelemzavaros vagyok, szal gondolom ezért is ugrott be rögtön ez. Nem tragédia, tény, hogy nekem ötször akkora erőfeszítésbe kerül egy nagytakarítás megfelelő módon való kivitelezése, hogy ne kezdjek bele egyszerre 15 dologba, és a 16. ne vonja el a figyelmem, de nem lehetetlen, és amióta tudom, hogy mi van velem, azóta nem érzem magam egy rakás szerencsétlenségnek.

Szóval én beneveznék egy pszichológus-körre...

27/N

2017. aug. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!