Miért felejtek el mindent reggelre?
Mikor felkelek, vagy magamtól, vagy ébresztőre, az első pár percben nem tudom mi van. Azzal tisztában vagyok ki vagyok stb, de úgy ilyen üres vagyok. Nem emlékszem az előző napi dolgokra, aznap mi vár rám és nagyon erősen kell koncentrálnom, hogy eszembejusson. Pl nyelvvizsga előtt mikor felkeltem nem tudtam miért szól az ébresztőm reggel, egy idő után jöttem rá, hogy mit kellene csinálnom(felkelni h elmenjek vizsgázni), pedig hetek óta készültem rá és előző nap is izgultam miatta. De ilyen szinte minden reggel van velem, ha vkivel összevesztem előző nap is törlődik, jót besz€lgettem, szexeltem akármit csináltam idő kell h napközben eszembejussanak a dolgok. És ki tudja mennyi minden meg eszembe sem jut. Olyan, mintha tiszta lappal kelnék, úgy is érzem olyankor magam. Igaz, fárasztó időszakom van, még sem vagyok biztos benne, hogy a sok tennivaló miatt lenne. Bár lehet, hogy csak szelektál az agyam és a lényegtelen dolgokat kihagyja. Nem tudom. Nem tudom mi lehet a válasz, de csak így tudatosult bennem ez ma miután reggel megint nem emlékeztem rá, hogy gipszkartonért kellene menni, mert vár minket a fuvaros.Minden másban pedig jó a memóriám.Lehet normális, csak túlgondolom.
25l
idő intervallum ? pl. nekem
sem szokott 5 percen belül bejönni semmi, aztán átgondolom, hogy mi is a mai dolgom. sztem ez átlagos, normális. főleg meg, ha jól aludtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!