Ti megengeditek/megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy kávézzon?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 21:39
31/31 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én 18 éves korig nem engedném. Most 28 éves vagyok, hát látom, mi lett azokból az ismerőseimből, akik ilyen idős korukban már kávéztak... a többség annyira függő, hogy napi 2 kávé KELL ahhoz, hogy emberként funkcionáljanak, van, akinek 4 is...
Ennyi idősen, ha az íze miatt akarja, vennék neki vmi olyan kávé ízű cuccot, amiben nincs koffein. Mert ennyi idősen rohadtul nem kell még ilyen szintű pluszenergia a szervezetbe, ha az illető eleget alszik (tapasztalat... én mellette végigtanultam az estét, és korán kellett kelnem minden nap... azt látom, hogy aki ezen rinyál, az ált. nem figyel órán, du, elb..a az idejét a facebokkal meg a youtube-bal, és hajnali 1kor látna neki tanulni... ez meg nem normális).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!