Ti megengeditek/megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy kávézzon?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 21:39
11/31 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy megenged-e vagy nem, ha lemegy a suli büfébe és ő kávézni akar, a büfés nem fogja megkérdezni tőle, hogy "ugye Anyukád megengedte?"
12/31 anonim válasza:
En is megengednem. Az energiaitalt is megveheti.. Az rosszabb. Valami jo gyenget vagy koffeinmenteset vennek neki es sok tejjel készítenem el vagy jegeskavenak. (legalábbis nyáron).
13/31 anonim válasza:
gimiben te már jártál? minden szünetbe kávéautomata mellett 5km-es sor. Nem véletlen ez ebbe a korba már alap. Én anno reggel ittam 1-et és utána minden 2. szünetbe suliba. Egyetemen még többet.
14/31 anonim válasza:
Meg. 14 éves gyerekem van, nyáron elég régóta iszik jegeskavet, télen pedig szereti a cappuccinot.
15/31 anonim válasza:
Kávét nem ittam ennyi idősen, cappucinot viszont engedték, nem is volt soha gond. :)
16/31 anonim válasza:
Egyébként az iskolák nagy részében szigorú szabályozás van már hosszú évek óta, hogy gyereknek nem adhatnak pl kávét, energiaitalt és hasonlókat.
17/31 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Szerinted a szülő meg tudja akadályozni hogy a 15 éves lánya azt igyon amit akar? Ugyanez vonatkozik az alkoholra, a cigire, a fűre, és a védekezés nélküli szexre.
18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudom a te gyermekeid milyenek, de az én lányom megérti, ha azt mondom nem.
2017. júl. 31. 15:31
19/31 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat!:)
2017. júl. 31. 15:38
20/31 anonim válasza:
Meg. Nyilván nem napi öt fekete kávét , de egy cappuccinot vagy lattét simán.
Én is azt iszom , nem is szeretem az erős kávét , meg nyilván a gyengébb kevésbé rossz.
15-16 éves köröm körül kezdtem el kávézni gimiben , főleg azért mert szeretem az ízét meg jól esik.
Plusz sokkal jobb mintha kólát inna vagy energiaitalt. Azért egy kávé mégsem cigi vagy fű és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!