Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengeditek/megengednétek...

Ti megengeditek/megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy kávézzon?

Figyelt kérdés

2017. júl. 30. 21:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
nem, előbb engedném a bort, mint a kávét
2017. júl. 31. 18:40
 22/31 anonim ***** válasza:
76%
Ha mindent tiltva van, akkor titokban fogja kiprobalni. A kávé -nyilván mértékkel fogyasztva - semmi káros hatással nem lesz rá.
2017. júl. 31. 18:41
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
Szóval komolyan venne egy értelmetlen tiltást? A kólát nem akarod megtiltani?
2017. júl. 31. 20:49
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem szereti a kólát.:)

Köszönöm a válaszokat, ma vettem neki koffeinmentes kávét, azt nyugodt szívvel engedem meg. Csak annyit szeretnék mondani azoknak akik letámadtak, hogy a nővérem lányának vérnyomás problémái lettek(persze nagy mennyiségben fogyasztotta), ezért tartottam tőle. Tudom, hogy a tiltás nem jó, csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek erről.:)

2017. júl. 31. 21:13
 25/31 anonim ***** válasza:
61%
Én igaz még csak kamasz vagyok és 15 leszek de én is ihatok egy héten 1-2 kávét, pedig a szüleim nagyon szigorúak de a ennyi kávétól nem lesz semmi baj.
2017. aug. 1. 08:58
 26/31 anonim ***** válasza:
2%
En nagyon alaposan utanaolcastam a kavenak es eleg sok rosz dolgot talaltam, amit sajnos magamon is tapasztaltam, szuleimen latom a hatasat. Pl igen emeli a vernyomast, rontja az emesztest, mert felboritja a ph-t, vizhatjo eszre se veszed, hogy vizre lenne szuksege a szervezetednek, plane aki cukrozza es az idegrendszerre es az elmere kifejtett hosszutavu hatasaba inkabb bele se megyek..
2017. aug. 1. 11:20
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán akar, úgyis fog. Ha te hagyod neki, akkor csak megkönnyíted a dolgát
2017. aug. 2. 01:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha túl alacsony a vérnyomása, akkor igen.
2017. aug. 2. 21:00
 29/31 anonim ***** válasza:
ha szívproblémája lenne, magas vérnyomása akkor nem! egyébként igen. elszínizei a fogakat, de ha ennek ellenére inni szeretné én nem akadályoznám. én sajnos 13 éves koromóta liter szám döntöm magamba a kávét, nagyon alacsony a vérnyomásom, pár óránként koffeinhez kell jussak, mert nagyon szédülök :/
2017. aug. 4. 04:23
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerekem veri már harmincat, de ilyesmit sohasem tiltottam. Ha erre akarja költeni a zsebpénzét, én nem akadályozhatom meg benne.
2017. aug. 6. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!