Miért gondolja a többség azt, hogy minden kamaszlány felelőtlen,14 évesen már nem szűz és első alkalommal lefeküdni bárkivel?!
Figyelt kérdés
Én ezt nagyon igazságtalannak vélem.2017. júl. 26. 12:32
11/14 anonim válasza:
a 15 évesek többsége még szűz. PErsze sokan nem , mások meg hazudnak a dologról, mert jönne a cikizés stb.
12/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van ilyen, de szerintem mi normálisak vagyunk. Nem festjük a hajunkat, nem cigizünk ( undorítónak tartom), nem iszunk sokat ( :D alkoholból) és én bulizni is kb. havonta járok. Jó tanulónak mondhatom magam, javrészt négyeseim, ötöseim vannak. Persze szüzek vagyunk mindketten :) Igazából barátom sem volt még.
2017. júl. 27. 13:08
13/14 anonim válasza:
Akkor viselkedj továbbra is így, és így talán lesz majd normális, hosszú távú párkapcsolatod.
14/14 anonim válasza:
Ha nyitott szemmel járnál a világban, látnád, hogy a 14 éves lányok nagy része az első kolbászra ráugrik ami szembejön. A kivétel pedig erősíti a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!