Mi a véleményetek arról, ha egy kamaszlány alkoholmentes sört iszik üdítők helyett?
Figyelt kérdés
A vizet unom, a cukros üdítőket nem szeretem, max úgy hogy fele üdítő fele sör.
Szerintetek ez rossz dolog?
2015. aug. 8. 21:16
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz, csak tarts mértéket, mert a sör egy kalóriabomba.
Én terhesen is ittam alk-mentes sört, aki nem látta a dobozát, borzongva nézte, ahogy nagy pocakkal vedelem a sört :)
2/16 A kérdező kommentje:
Eszek-iszok sokat, nem számolom a kalóriákat, mégse hízok soha, ez nem gond :D
2015. aug. 8. 21:22
3/16 anonim válasza:
Semmivel nem rosszabb, mint a kóla meg társai.
4/16 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki egészséges, hogy nem kövér, hanem attól, hogy odafigyel arra, mit önt be a szájába. Ezek a löttyök semmivel sem egészségesebbek, mint a cukros üdítők. Ha unalmas a víz, természetes alapú teákat is választhatnál. Mégegyszer: a testsúly nem egyenlő az egészséggel!
6/16 anonim válasza:
Szerintem üdítő, felőlem akár sört is ihatnál.
7/16 anonim válasza:
ha 0,0%-t iszol, akkor oké. A sima 'alkoholmentes'-ben van alkohol, nézd meg...
(nekem is új, férjem mondta nemrég. Ja, mielőtt lepontozzátok, nézzétek meg ;) )
8/16 A kérdező kommentje:
Kimenni az utcára se egészséges.... Nem hiszem hogy a sörtől lesz a legnagyobb bajom az életben.
Teát is szoktam inni ha hideg van.
2015. aug. 8. 23:32
9/16 anonim válasza:
Tényleg van benne, 0,5 ezrelék, a rendes sörben 5 ezrelék. Ha vezetek, alkoholmentest sem iszok, de egy kamaszlány igyon csak.
10/16 anonim válasza:
Akkor idd! Nem az én testem. Én csak szóltam, hogy szerintem baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!