Mit mondjak a szüleimnek, hogy megengedjék az egy hetes nyaralást a Baltonon? 17/L
Figyelt kérdés
A párommal, két barátnőmmel és az ő barátjaikkal mennénk el. Én fizeteném nem a szüleimtől kérném el a pénzt mégse engedik meg. Azt mondják túl fiatal vagyok.2010. máj. 20. 18:45
21/25 anonim válasza:
36/N vagyok!
Nem élhet a családod örökké az elhunyt testvéred árnyékában!
Itt már akkor külső segítség kell (pszichológus) a szüleid számára! Nagyon sajnállak, h. ez így történt!
22/25 anonim válasza:
17 éves voltam, amikor elengedtek a szüleim 1 hétre a Balatonhoz. Még mindig emlékszem rá, hogy mennyire jól esett, hogy megbíznak bennem. (nem is csináltam semmi hülyeséget)
23/25 anonim válasza:
Én egy 13 éves lány vagyok és a szüleim elengednek balatonra az egyik barátnömmel aki egy évvel fiatalabb nálam!!!! :)
24/25 anonim válasza:
am bocs hogy megkérdezem miben halt meg az öcséd?
25/25 anonim válasza:
5 év eltelt.
Most már elengednek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!