Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is érez/érzett így?

Más is érez/érzett így?

Figyelt kérdés

Négy lányom van.9,13,17,21 évesek.Mostanában sokszor érzem úgy,hogy "túl gyorsan" felnőttek.

Régebben sokszor tervezgettük a férjemmel,hogy miket fogunk csinálni mikor kirepülnek és újra kettesben leszünk,vártam is ezt az időszakot és teljesen természetesnek éreztem,hogy eljön.

De most,hogy a nagylányom pár hónap múlva elköltözik ,egyre többször tör rám a szomorúság,hiába tudom,hogy ez az élet rendje.

Pedig nem egyszerű három kamasz lánnyal+egy kamaszodóval,sokszor totálisan kiborítanak.

Anyukám pont pár napja mondta mikor nálunk volt,hogy velem se volt egyszerű,de most tízszeresen kaptam vissza.:D

De mégsem tudom elképzelni nélkülük és mostanában egyre inkább érzem ezt.

Tegnap este is összebalhéztam az egyikükkel,miközben fent a legnagyobb kiabált a kicsivel,közben pedig még a negyedik is bezélt hozzám valamit.Ha kintről hallotta volna valaki,biztos,hogy teljesen bolondnak néz minket.

De mégis úgy feküdtem le,hogy nem tudnék meglenni nélkülük és mindennel együtt imádom őket.

A kiskori képeiket is gyakran nézem mostanában és közben felidézem milyen is volt mikor picik voltak.

De nem is a babázás hiányzik,hanem "ők".

Az összebújós esték,a sok játék,az az életem ami régen volt.

Tudom,hogy majd idővel könnyebb lesz és megszokom,de most olyan furcsa,mert mindig tudtam,hogy ez is eljön és nem gondoltam,hogy ilyen nehezen viselem majd.

Igazából nem is tudom mit akarok kérdezni pontosan,csak jó volt kiírni magamból.:D

2017. júl. 1. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Én 3 éve költöztem el otthonról, plusz az iker tesóm akkor kezdte az egyetemet. Ő is elköltözött koliba. Anyut nagyon megviselte. Nem mondta, de látszott rajta:( Sajnáltam is, de ez az élet rendje. Mindig is imádtam a szüleimet, de egy idő után ki kell repülni a fészekből. Azóta megismerkedtem a férjemmel és már Anyu is nagymama lett:)
2017. júl. 1. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szegény :(

Szerintem csináljatok közös programokat a lányaiddal, és akkor már nem lesz ilyen érzésed :)

2017. júl. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.