Miért néznek ki a 12-15 éves kislányok 20-nak?
Ezen annyit gondolkodtam én is!
Én is elég kislányos jellem vagyok. 26 évesen még mindig úgy nézek ki, mintha 20 lennék. Sokszor meg is néznek amikor babakocsit tolok.
De az öcsém (épp érettségizett) osztálytársai brutálisan "idősnek" néznek ki, a fiúk meg sokkal kisfiúsabbak..
Oké, hogy korábban komolyodnak, fejlődnek a lányok, de látszik, hogy mennyire felgyorsult a világ. Az "én időmben" még 12-13 évesen jött meg a lányok menstruációja, most meg már 9-10 évesen már megjön másnak. Durva..
Ez csak egy rétegük, a legtöbb 13 éves még mindig a korának megfelelően néz ki.
(Amúgy tökre megértelek, én 21 éves vagyok, de a mai napig rendszeresen 15-nek néznek, pedig nagy mellem van és csinosan öltözködom. Csak nem sminkelem magam sz.arrá.)
de honnan tudod h azok 13 évesek?
nemcsak kislánynak néznek ki ők is?
Szerintem sokat számít az is, hogy nem kislányosan viselkednek, legalábbis ilyenkor, ha "idősebbnek kell látszaniuk" egy szórakozóhelyen vagy valahol. Pl. amikor cigit, vagy sört, vagy bármi egyebet akarok venni, észrevettem, hogy mikor fáradtabb vagyok, akkor olyan kis visszahúzódónak tűnök, és elkérik mindig a személyimet. Viszont ha határozottan megyek be, akkor soha.
Nem mondom, hogy a kinézet nem számít, ismerek olyat, aki 20 éves, és a postás sokszor azt is megkérdezi tőle, elmúlt-e már 14, csak mert alacsony, és kislányos kinézete van. :)
19/l
1) vannak olyanok, akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, vannak, akik idősebbnek. Ez mindig így volt és lesz.
2) azért a bulizós típusú, főleg instás tinik baromi jól tudják, hogy tudnak idősebbnek kinézni, és idősebbnek is akarnak kinézni (mert így tudnak bulizni menni, adnak ki nekik alkoholt, érettebb férfiak is megnézik őket / próbálkoznak náluk, nemcsak a 13 éves osztálytárs "béna" Józsika)... olyan sminktudása van párnak, amilyen sok alsóbb kategóriás "profinak", kozmetikusnak nincsen. Tudja, hogy nyomja fel a cicit, popsit, felken az arcára 6 kiló sminket, kontúr, highlight, cicás szem, minden, felvesz pár olyan cuccot, amit a korosztálya vagy nem engedhet meg magának, vagy a szülők nem engedik meg, és voilá! simán nézik őket 18-nak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!