Nektek mi a véleményetek arról, amikor 12-13 éves kislányok sminkelős videókat tesznek fel a netre?
huhh, megnéztem a másik videóját is. annyira gyerek még. :D amúgy szörnyű az a smink, de hát 12 éves, örüljön a fejének.. :)
(bár fura, hogy karácsonyra 4-5ezer forintos sminkpalettát kap, de hát...ő dolguk.)
18L
Én idősebb vagyok ennél a kislánynál jó sokkal.
Értek a sminkeléshez,a videózáshoz is.
Mégis mikor meglátok egy ilyet,elmegy a kedvem attól,hogy yt csatornát készítsek.
Egyrészt egy 13 éves ne sminkelje magát.
Másrészt alapvető dolog egy videónál,hogy igényesen nézz ki benne igényesen vedd is fel a videót.
Itt egyik sincs.
Szakmai szemmel is borzadály,emberi szemmel meg felháborító.Pár év múlva nem tud majd szabadulni ettől a videótól,és iszonyat ciki lesz neki.No meg,bárki megkeresheti őt így.De gondolom nem véletlenül vannak letiltva a megjegyzések.
Kedves kérdező! :D
Épp súlyos depresszióból próbálok kimászni, a hangulatomom próbálok változtatni, estére megint kicsit kétségbeestem és aztán megláttam ezt a videót... :D Szétröhögtem az agyam a kiscsajon. :D :D Köszi szépen, kicsit furán hathat ez a komment, de nekem sokat jelent. :D Köszi még egyszer! :D
Ugyan, mi a veszélyes ebben?
Inkább nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!