Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, amikor 12-13 éves kislányok sminkelős videókat tesznek fel a netre?

2015. jan. 18. 19:16
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
12 évesen aztán sokat érthet a sminkeléshez...:D
2015. jan. 18. 19:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

huhh, megnéztem a másik videóját is. annyira gyerek még. :D amúgy szörnyű az a smink, de hát 12 éves, örüljön a fejének.. :)

(bár fura, hogy karácsonyra 4-5ezer forintos sminkpalettát kap, de hát...ő dolguk.)

18L

2015. jan. 18. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hol vannak ilyenkor a szülők, akik elmagyarázzák az internet veszélyeit? Sokan tényleg csak egy sminkelős tinilányt látnak, aki játszik, de sajnos sokan nem. Ha pedig fel tudják venni vele a kapcsolatot, akkor komoly bajba is keveredhet. Én a szülők felelősségét keresném ebben, hogy mégis hol a fenében vannak, amikor a lányuk nőcit játszva teszi magát a neten hosszú perceken keresztül????
2015. jan. 18. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én idősebb vagyok ennél a kislánynál jó sokkal.

Értek a sminkeléshez,a videózáshoz is.

Mégis mikor meglátok egy ilyet,elmegy a kedvem attól,hogy yt csatornát készítsek.

Egyrészt egy 13 éves ne sminkelje magát.

Másrészt alapvető dolog egy videónál,hogy igényesen nézz ki benne igényesen vedd is fel a videót.

Itt egyik sincs.

Szakmai szemmel is borzadály,emberi szemmel meg felháborító.Pár év múlva nem tud majd szabadulni ettől a videótól,és iszonyat ciki lesz neki.No meg,bárki megkeresheti őt így.De gondolom nem véletlenül vannak letiltva a megjegyzések.

2015. jan. 18. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! :D

Épp súlyos depresszióból próbálok kimászni, a hangulatomom próbálok változtatni, estére megint kicsit kétségbeestem és aztán megláttam ezt a videót... :D Szétröhögtem az agyam a kiscsajon. :D :D Köszi szépen, kicsit furán hathat ez a komment, de nekem sokat jelent. :D Köszi még egyszer! :D

2015. jan. 18. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugyan, mi a veszélyes ebben?

Inkább nevetséges.

2015. jan. 19. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Ameddig csak otthon csinálja négy fal között, nincs vele baj. Én is jatszottam a tükör előtt anyu kencéivel anno. :) Na de azt nem engedném hogy a neten mutogassa magát vagy így járjon el otthonról. Nekem is van egy kislányom.
2015. jan. 19. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
#7-es, neked hány éves?
2015. jan. 19. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
A smink nem nagy cucc, de ilyen idős kislányoknál gyakori, hogy videochat oldalakon kamerába masztiznak.
2015. jan. 19. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Komolyan mint akinek behúztak volna :D
2015. jan. 19. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!