Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korában kezd el...

Hány éves korában kezd el serdülni egy kislány? Kb mikor kezdődnek legkorábban a testi változások?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-9 évesen szőrösödés, aztán elkezd nőni a cici, nekem 11 évesen jött meg és tök átlagos volt az osztályban.

21N

2017. jún. 26. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
9 évesen kezdtem kissé serdülni de ez mostanra 11 éves koromra kezdődött kiteljesedni. Az első jelek a mell változás bár ezek is egyén függők, nekem 9 évesen kezdett a mellem változni kissé és rá 2 évre megjött. Most még csak a java jön majd és nem csak testileg hanem majd szellemileg is jön a serdülés! További szép napot mindenkinek!: ) 12L
2017. jún. 26. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok.

Én már oviban nagyon szőrős voltam. 3-as koromra rendes szőr volt a puncimon és nőni kezdett a mellem. 5-es koromban a hónalj szőröm is kinőtt, bár akkor még ritkább volt. 12 évesen jött meg először. De volt olyan osztálytársam, akinek 9 évesen, és a melle is sokkal hamarabb nőtt és nagyobb volt. A fölöttünk lévő évfolyamon a lányok többségének megjött alsóban. Szerelmes mindig is voltam, de a testiség iránti vágyam csak 15 éves korom vége felé kezdődött.

2017. jún. 27. 09:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2017. jún. 27. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 12 éves vagyok, júniusban jött meg, és borotválkozom is.

10 éves korom körül kezdődött, de lehetnek eltérések.

2017. júl. 19. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!