Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat ide a barátaival? (3an mennének)
Középiskolás koromban kezdtem discóba járni, de oda csak középiskolásokat engedtek be! Sem felnőtteket, sem ált. iskolásokat. Diákigazolvány kellett hozzá. Ahogy a "felnőtt" discóba se engedtek be 18 év alattiakat, mert oda meg személyi kellett.
Ééééésss... nem vonattal volt 40 perc, hanem gyalog (de nem is volt 40), és nem éjszakáztam egy másik városban, ahonnan nem lehet "akármikor" hazajönni, mert fél 7-kor van csak vonat.
Egyáltalán mi a terv? Vagy mi a "mostani" szokás, mert én biztos már maradi vagyok, fél 7-ig egyfolyátban tart a buli, vagy 3-kor vége van, és a pályaudvaron, parkban, utcán, valakinél várják a fél 7-et?
Ez pl. komolyan érdekelni, mert "az én időmben" amikor elfáradtunk, egyszerűen hazasétáltunk, és otthon aludtunk.
A frász kitörne, de komolyan, ha nem tudnám, hol éjszakázik a gyerekem, de az utca se lenne megnyugtató számomra.
8-as
"Ha az árokban találják meg 2 nappal később, akkor majd sírdogáljak a Híradóban?"
Ez nagyon ócska érv! Kb. százszor több gyereket ütnek el iskolába menet, úgyhogy akkor iskolába se szabad engedni! De a Balatonba is fulladtak már meg, úgyhogy azt is kerülje mindenki! Már kullancs-encephalitis miatt is többen haltak meg, úgyhogy az erdőket is tessék kerülni!
Zárjatok be minden 17 éves lányt egy gumiszobába! Ott nem érheti semmi baj! Aztán majd 1 év múlva már meg se kell kérdezniük, hogy elmehetnek-e. Még azt se kell megmondaniuk, hogy hova mennek! Nagyobb lesz 1 év múlva? Bölcsebb lesz? Vagy ugyanilyen védtelen? És mit csináltok majd akkor?
Tényleg nagyon nevetségesek vagytok.
Friss hír, az emberek nemtörődömsége és közönyössége (tudniillik, hogy senki nem vett észre semmit utcákon át) külön megér egy misét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!