Ki az a szerencsetlen nyominger, aki lepontozta az osszes valaszt?!
Ha tudsz jobbat, ajanljad bakker...
2017. jún. 13. 21:57
13/17 anonim válasza:
Berg Judit: Rumini, az összes Rumini kőnyv érdekes lehet
Nógrádi Gábor: Petepite-Az apu én vagyok
Nógrádi Gábor: Gyerekrablás a Palánk utcában
Verne Gyula: Tízéves vakáció
Eric Kastner: Emil és a detektívek
2017. jún. 14. 09:04
14/17 anonim válasza:
Az én kistesóm is most 8 éves, őneki nagyon tetszett a Lassie hazatér, a Vadon szava, és a Belle és Sebastian. Ezek szerintem nyugodtan adhatóak fiú kezébe is, ezenkívül mind kutyás könyv, tehát ha szereti a kutyákat, érdekli a természet, akkor jó választások. Mi is próbálkoztunk több könyvvel is, de azokat unta, stb. De mivel nálunk mindenki könyvmoly volt, ezért muszáj neki is szeretnie az olvasást, ő először a Lassiet kapta meg, ezek után már nem kellett sokat nógatni. Sok sikert kívánok a jó könyv kiválasztásához!
2017. jún. 15. 11:51
15/17 anonim válasza:
Te jo eg, hogy az utolsonak milyen igaza van es basszus, hogy a Lassie nekem miert nem jutott az eszembe! Pedig en is kb.8-9 evesen olvastam eloszor es le se birtam tenni, pedig elotte nem voltam egy olvasasert rajongo gyerek.
Nagyon jo valasztas lenne, probaljatok csak ki! Szerintem ez egy olyan konyv, amit a 8 eves gyerek es a 75 eves nagymama is ugyanugy tud elvezni.
2017. jún. 15. 12:09
16/17 anonim válasza:
Amit ismerősök olvastak:
-Harry Potter 1, 2. része
- a Vad focibanda (vagy ilyesmi címen futó) sorozat... ha szereti a focit
2017. jún. 20. 14:12
17/17 anonim válasza:
Ha szereti a krimi két plusz a töri érdekli : Fabian Lenk:idődezektívek (három gyerekről szól akik a múltban rejtéjeket oldanak meg+függelék(2-3oldal)történelmi tényekről+szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!