Mit fognak csinálni a gyámügyesek?
Figyelt kérdés
16 óra igazolatlanom van ami azért történt mert nem adtam le időben az igazolást a hiányzásomról. Ma becsöngetet valami nem biztos hogy gyámügyesek de becsöngetek, de anya nem volt itt ezért nem jöttek be. Jövőhét hétfőn jönnek újból, én akkor már nem leszek itt az osztállyal megyek kirándulni. Mit fognak csinálni akik ide jönnek a házba?2017. jún. 9. 17:29
11/11 A kérdező kommentje:
Nem jó gyerek vagyok megjól tanulok... csak osszegyult 10 (1,5 nap) kijott egy csaj a gyamugytol es beszelgetett anyuval meg ilyenek es kotelezo elmenni pszhiologushoz vagy kamaszkor az is pszhilogus tartja csak tobb ilyen gyerek van ott mint en... es azt hogy majd ott mirol fogok beszelgetni meg ilyenek fogalmam sincs... de szerintem ez felesleges... es meg persze a nyari szunetembol veszik el az idot..
2017. jún. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!