Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit fognak csinálni a gyámügye...

Mit fognak csinálni a gyámügyesek?

Figyelt kérdés
16 óra igazolatlanom van ami azért történt mert nem adtam le időben az igazolást a hiányzásomról. Ma becsöngetet valami nem biztos hogy gyámügyesek de becsöngetek, de anya nem volt itt ezért nem jöttek be. Jövőhét hétfőn jönnek újból, én akkor már nem leszek itt az osztállyal megyek kirándulni. Mit fognak csinálni akik ide jönnek a házba?

2017. jún. 9. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Megnezik hogy milyen korulmenyek kozott elsz, szukseges-e a vedelembe vetel pl, vagy a csaladbol valo kiemeles

De ha nem egy putriban laksz drogos, alkesz szulokkel, akkor nem kell felni semmitol, nem fognak intezetbe vinni

2017. jún. 9. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha azóta már leadtad, akkor az ofőnek igazolnia kéne. Mennyi ideig nem adtad le és miért?
2017. jún. 9. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Először is ha még ki is tolná a gyámügy a képét az pár hónapon belül nem valószínű hogy megtörténik. Másodszor ha 16 igazolatlan miatt bármi baj lenne akkor már 5-7x baj lett volna nálam.. xd
2017. jún. 9. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne számíts semmi rosszra. Max körülnéznek, elbeszélgetnek anyukáddal. Nekem is fura, hogy kijönnek 16 óra miatt. Nekem anno volt 15 óra (nem kaptam többször orvosi igazolást), és akkor nem érdekelt senkit.
2017. jún. 9. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
miből gondolod,hogy a gyámügy?
2017. jún. 9. 21:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Azert nem adtam le az igazolast idoben mert mindig suliba menet nagy sietsegben otthon maradt az ofo meg nem emlekeztetet arra hogy hozzam.
2017. jún. 10. 08:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Elkuldtek pszhiomokushoz, uristen a semmiert.
2017. jún. 14. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
kicsoda? a gyámügy?
2017. jún. 14. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
most ez komoly?ez valami új módi? pár igazolatlan óráért manapság kimegy a gyámhivatal? írjatok már aki tudja!
2017. jún. 14. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen pszichomókushoz küldtek el? És mit kéne neki mondanod? Nem volt korábban is valami a rovásodon?
2017. jún. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!