15 éves lányom apakomplexusával mit lehetne csinálni?
Egészen kicsi korában(7 éves lehetett) kezdődött az egész,szó szerint rajongott a nála 55 évvel idősebb színészért.Ez a rajongás,vagy nem is tudom ezt minek nevezzem a mai napig tart. Megvette több könyvét,van,hogy havonta jár a színész előadásaira. Több olyan férfiért rajong,az ő elmondása szerint tetszik neki,aki jó eséllyel a nagyapja is lehetne. Vezet naplót,amiben ezek a férfiak iránti érzéseit írja le,egyszer beleolvastam,és egy-kettő nagyon oda nem illő ábrándozását láttam. Mikor megkérdeztem,hogy mégis mi tetszik neki ezekben a férfiakban,azt mondta,az,hogy mellettük önmaga tud lenni.Valamint sokszor mondta már,hogy attól,hogy a testük megöregedett,'belülről' ugyan az az ember maradt.
Gondolom érthető okokból nem tetszik nekünk ez az egész,vajon van még ebből kiút?
Ez nagyon furcsa,de valahol meg ijesztő is. Nem lehet,hogy valamilyen atrocitás érte az idősekkel kapcsolatban,és amiatt alakult ez ki nála?
"egy-kettő nagyon oda nem illő ábrándozását"
Ez alatt mit értesz? Szexuális tartalmú ábrándozást?
Hol az apa a képben?
Semmit nem tudsz tenni. Maximum pszichológushoz elviheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!