Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Agódom a fiamért mióta abbahag...

Agódom a fiamért mióta abbahagyta a kosarazást. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Már 6 éves kora óta kosarazik a helyi csapatba. Aztán nyáron volt egy bokaműtétje és előtte már télen alig volt edzésen, mert sokat fájt a lába. Úgy döntött, hogy miután kihagyott majdnem egy évet befejezi a kosarazást, mert már nem tud olyan jól játszani. Én próbáltam beszélni vele, hogymenjen vissza, de ő kitartott az mellett, hogy nem.

Azóta viszont teljesen megváltozott. A suli nem megy neki olyan jól. A barátaival nem megy olyan sokat szórakozni. Sokszor nagyon búval bélelt. Mindenhez negatív a hozzáállása. Hogy tudok neki segíteni?

15 éves

2010. máj. 17. 22:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha a keresztapjával van, akkor reggeltől estig a labdát ütik. De sajnos 200km-re lakik és nem minden héten találkoznak.

Mindjárt itt a nyár lehet, hogy egy-két hetet náluk tölt és akkor megkérem, hogy beszélgesen vele meg menjenek ki ugyanúgy, ahogy eddig is szoktak.

2010. máj. 28. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát lehet,hogy meglepődsz, de én is egy 15éves fiú vagyok, igaz nem 6 éves koromtól kosarazok hanem 12, és most hagytam abba, érdekes.. ugyanúgy akár a fiad nem járok el nagyon, a suli is vissza esett. Bevallom csak az elejét olvastam el a kommenteknek mert pont fekszem le de leírom az elgondolásom.Szerintem szimplán szerelmes amit nem viszonoznak vagy még nem valott be. Engem lelkileg mélyen érintett ezért estem mindenből így vissza, ennyi. Lehet ezt már leírták elöttem akkor bocsánat, ja meg az is lehet,hogy az egész hülyeség, és nem ez a baja a fiadnak. Amúgy anyáék már nálam rá is kérdeztek,hogy egy lány maitt-e van, de természetesen egyből rávágtam ,hogy nem.

2010. máj. 29. 23:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnám, hogy van barátnője, azt mondanám, hogy lehet igazad van és szerelmes. Azt tudom, hogy nagyon szereti a barátnőjét és ez kölcsönös.
2010. máj. 30. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!