Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Érdemes befektetni egy igazi...

Érdemes befektetni egy igazi tetkóra?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 12 éves korom óta tetszik egy minta. Mindig megcsináltatom hennába. Érdemes lenne megcsináltatni igaziba? Nagyon tetszik a minta. Nem hiszem, hogy kiszeretek belőle. 5 éve tetszik.
2010. máj. 17. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja és van olyan tetoválás ami fél éven át fent van utána elkezd majd lekopni addig ugyan olyan,mint a tetoválás szerintem neked érdemes lenne utána nézzni valamilyen szalonba vagy valahol.

Én Egyiptomba csináltattam ilyet,de szerintem itthon is lehet ilyennel találkozni :D

2010. máj. 17. 22:24
 12/15 anonim válasza:
csináltasd meg :)
2010. máj. 17. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Én megcsináltatnám. Mindig ellene voltam, most meg itt 30 évesen teljesen beleszerettem.
2010. máj. 18. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én az előbb azt tanácsoltam, csináltasd meg, mert nekem is van és szeretem, de a boka fölöttet nem javasolnám, mert ha olyan foglalkozásod lesz, aminél rendesen fel kell öltözni járhatsz egész nyáron nadrágban.
2010. máj. 19. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg nyugodtan nem olyan helyre akarod ahol ha babát szeretnél kinyúlik bőröd.Én mikor csináltattam nálam ez volt az első szempont.Ma áldom is az eszem mert babát várok.A tetoválásom viszont szép marad.Nekem a vádlimon van egy rózsa és még mindig imádom.
2010. máj. 20. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!