Mit lehet adni ajándékba egy 14-15 éves gyereknek?
Nekem is 14 éves éves lett a "kislányom",neki volt 2 vágyálma :)
Az egyik egy kishörcsög.
A másik pedig egy profi görgorcsolya.
Igazából szinte mindene megvan,de ezeket eddig nem engedtük (vagyis a hörcsögöt) görkorcsolyája pedig van/volt,de nem ilyen és gyűjtögette a pénzt,de nem sikerült még annyit összegyűjteni és nekem megmutatta a neten (véletlen :) és akkor azt is megkapta.
A kishörcsögöt is megmutatta és így őis úgy lett.
A görkorcsolyát gondolta,hogy megfogja kapni,de a hörcsögöt nem.Még a szülinapja előtt is megmondtam,hogy
"Biztos lehetsz kislányom,hogy ide nem hozzol ilyen állatot,elég a kutya meg a macska"
Sírt is érte sokat,így meglágyultam és gondoltam na jólvan legyen akkor egy hörcsög.
Szerencsére anyagilag jól állunk így ezzel nem kellett foglalkozom,nem tudom,hogy ti hogy álltok és mennyit is szeretnél 'belefektetni' az ajándékba.
Igazából nem lényeg,hogy 100ezer forint legyen (szerintem)
valami olyat válassz amit nagyon szeretne.
Lehet ez:
mobil,mp4,mp3,tv,ruhák,cipők,táskák,házziálat,könyv,játék,parfüm,fülbevaló vagy esetleg pc (piercing),vagy olyan amit eddig nem engedtél meg neki,ágynemű,görkorcsoja,gördeszka,tollas,fürdőruha,sok kis apróság,körömlakok,valami meglepetés buli,
természetesen a torta kisem maradhat,alsóneműk,tanga (főleg ha eddig nem engedted,de ő szeretne),wii,új hifi,dvd,hangfal és ezer dolog.
Igazából szerintem ezt az anya tudja a legjobban,hisz ő tudja mik érdeklik,miket szokott nézzni a tévében,mivel tölti az idejét,mit szeret :)
Leírom röviden ,hogy nállunk,hogy zajlott a CSALÁDI parti (mert persze,nehogy már 14 évesen a barátnőkkel ne legyen)
Megvettem ügye az ajándékot.
Addig a párom intézte a tortát és a vacsorát,addig a kisbarátnők elvitték otthonról.
Estefelé,kimentünk tűzet gyűjtani és nyársaltunk,itt beszélgettünk nevetgéltek közben activityztünk majd amikor már kezdett sütétedni akkor kihozztuk a tortát a tüzijátékkal,közben beszaladtam és hozztam a görkorcsoját becsomagolva,átadtuk akkor meghatodott megköszönte,amikor nemfigyelt a párom becsempézte a szobájába a hörcsögöt,mondtam neki,hogy hozza már ki a telefonját,mert nincs meg xy száma,akkor kis hisztizés mentén bement és csak egy nagy síkitást lehetett hallani,szaladtunk is be mind és ott sírt a kezébe a hörcsöggel :D
Tovább nem mesélem így röviden összefoglalva így zajlott,este meg karaoke parti meg tánc.
Másnap meg ügye jöttek a barátnők,de ez már más tészta.
Ezzel azt akartam kihozzni,hogy tudd meg mi a vágyálma aztán szabad az út.
De ha megmondod körübelül milyen összegbe gondolkodsz akkor majd megkérdezem a lányomat..
én is iylen idős vagyok és nagyon örülök a csajos dolgoknak: pl egy ezüst ékszer, ruhák,... ezért szerintem is jó ötlet a vásárlási utalvány. manapság lehet kapni különböző tárgyakat amikre fényképeket nyomtatnak: pl bögre, üveggömb, falióra, (kulcstartó)
mivel nem irtad le hogy miylen egyéniség igy nehéz válaszolni, de szerintem ha elég időt töltenétek együtt akkor ez nem lenne kérdéses, úgyhogy lehet, hogy elég lenne számára egy őszinte beszélgetés :))
Én születésnapomra, névnapomra és ballagásra egyet kértem a szüleimtől: engedélyt a piercingekre, amiket szeretnék (3 darab). Az ára már megvan (15 ezer ft), már csak az engedélyük kéne, de nem mennek bele. Viszont nem is fogok mást kérni, úgyhogy ők megússzák kiadás nélkül, én meg elleszek ajándék nélkül is. Majd 18 évesen lesz piercingem, vagy ha megengedik, akkor előbb. :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!