Mit csináljak a maximalista apámmal?
Most is elment és azt mondta, hogy mire hazajön MINDENT fel kell mondanom neki, ő pedig kérdéseket tesz fel. Több alkalommal is volt már így és mindannyiszor: :S
Mert mindent szó szerint megtanulni és az apróbetű minden szavára emlékezni, meg a legelső leckét szóról szóra felmondani lehetetlen!!!
Most mit csináljak, azt mondta, ha nem tudom megbüntet!
13/L
Ez nem a maximalistára utal,hanem arra,hogy szeretné ha eltudnál majd helyezkedni és jól tanulj,vagyis akárhogy is hangzik neked akar jót!
Ülj le vele és mond,hogy te erre nem vagy képes,szeretnél neki minnél jobban megfelelni,de ez neked nem megy.
Tudod,hogy magadnak tanulsz,de kicsit vegyünk lentebb az elvárásokból.Mert szóról-szóra szinte lehetettlen mindent fejben tartanom,remélem megértesz és elfogadod azt amit mondok,mert ez nem ellened szól!És örülük,hogy ilyen jó apukám van,de ezt így nem bírom!
Vagy valami hasonlót mondj,vagy akár simán megmondod,hogy is állsz.Állj ki magadért!
Sok Sikert.
14L
Szia! Nálunk is így volt, aztán középiskolában már nem kérdeztek ki. Egy idő után én kértem, hogy mégis hagy mondjam el, mert úgy jobban tudom ellenőrizni, amit megtanultam.
Ha pedig az apróbetűst is kikérdezi, a tanárok nem tudnak zavarba hozni!
Szia!
Az én apám is ilyen,legutóbb természetismeretből írtunk dogát és addig nem mehettem aludni amíg nem tudtam MINDEN kérdésre a választ. Ezt úgy hívják hogy TÖKÉLETESSÉGRE NEVELÉS. Ez ellen nem lehet semmit se tenni (én nem tudtam).
Szerintem tanulj sokat és akkor apukád kevesebbet csinálja ezt,ha tudja hogy tanulsz és hogy tudod az anyagot!
12/F
Az én apám is ilyen volt, akkor rossznak, értelmetlennek gondoltam de most már tudom hogy csak értem volt az egész.
Tanulj sokat, de mond meg neki azt hogy mindent nem lehetséges megtanulni, és azért neked is lehet szabadidőd.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!